När hon hittar nya...

....ljud är hon hur söt som helst min lilla donna! Dock uppskattar jag nog de "glada" mer än de "ledsna". För när hon gör dom där ledsna eller sorgsna ljuden vill man bara hålla om henne... Sen har hon hittat de där lite högre tonerna nu. Så det är som ett billarm här till och från;)

Rörlig är ett bra ord att beskriva henne med. Så nu förtiden ligger hon ofta på golvet eller sitter i sin matstol. Det viftas med armar, sparkas med benen och allt som finns inom hennes meterlångaarmar plockas medvetet upp i handen och förs in i munnen... Prasslande plast eller mjukt papper hör till favoritmaterialen. Och skallrorna som låter sådär kul.

Igårkväll fick hon vara hos sin farmor och farfar vilket hade gått jättebra! TACK för hjälpen! Dom hade som vi, upptäckt att det inte alls är kul att sitta enligt vår Aimee, nej hon vill stå och då även pröva på att gå framåt. lite för tidigt enligt mig, men kul att se henne lycklig. Det är det viktigaste enligt mig.

 


Kommentarer
Postat av: Hella

Det är ju så kul att se alla deras framsteg :) Att man har gjort de små fina skapelserna :)

Milan var med en "ståbebis" som jag säger, Men inte Nellie har jag upptäkt, hon är en sitta eller ligga bebis.. Amiee kanske kommer gå tidigt med då :) men visst går tiden fort, snart springer de om kring vid fötterna :)



2009-12-20 @ 17:18:26
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu