Gammeldags?

Ibland känns det som om jag är gammeldags när det kommer till barnuppfostran och föräldraskap... som det här med amning. Vilket j*vla stohej det blev iochmed mitt inlägg i gamla bloggen! Hade inte den blekaste aning om att det fanns mammor som inte ville amma! Trodde nästan att det var lite utav en "självklarhet" att man ville mata sitt barn på det sättet. Eller iaf försöka/testa innan man gjorde annat.

Och det här med barnvagn. Jag skrattade förut åt vissa barnvagnar då jag inte förstod hur man ville ha någonting som såg ut att vara en dockvagn i plast eller utan underrede för shoppingkassar och dyl. Vissa barnvagnar man ser på stan, tycker jag, ser inte ens barnsäkra ut. Som om den skulle kunnavippa eller blåsa omkull för minsta lilla....
Vi köpte en stor stabil vagn fast "i tiden" enligt mig och den är helt underbar! Visst tar den lite plats, men min dotter ligger skönt, dden rullar mjukt och svänger bra.
Dessutom är den inte i närheten så låg som allas andra = min långe man får inte ont i ryggen av att böja sig ner hel tiden.

En annan sak jag hört massor om, är alla metoder hit och dit. Den ena "professorn" efter den andra har hittat det bästa för alla barn vad gäller sömn, mat, magmassage, amning, närhet etc. Vad hände med att lära känna sitt barn? Vad hände med att förlita sig på sin egna förmåga som mor till sitt barn?
Kommentarer
Postat av: Hella

Jag tror att alla vet vad som e bäst för sitt barn,Och jag menar alla barn e ju olika, visst att man kan be om råd och tips men jag bryr mej inte så mycke om statestiker eller vad man ska och inte ska göra, eller vad som sägs e bäst, klart man tar tips eller kollar upp vissa saker med bvc men annars lite jag faktiskt mycke på mej själv o att jag förstår mitt barn.

2009-09-30 @ 19:02:57
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu