Tandhygienisten....

Med min tandläkarskräck blev inte dagens besök mycket roligare.... Hade så mycket tandsten att jag behövde träffa tandhygienisten. Fy fan rent ut sagt! Nu kommer jag verkligen kämpa på med tandtråd. För det är ju inte billigt med alla besök. Första rutinkontrollen gick på 660:- och idag gick det på 450:-(hade 300kr rabatt idag) och så ska man dit i maj igen, men då är det fullpris igen. Crap!



Inge babycafé blev det idag! Det är påsklov, vilket jag inte tänkte på... typiskt. Det är så givande för Aimee att gå dit. Tycker alla barn borde få gå på öppnaförskolan eller liknande innan de börjar på dagis/förskola! Det är jättenyttigt och det har verkligen hjälpt Aimee i hennes utveckling. Träffa andra barn, sjunga och busa. Lära sig dela med sig.


Pasta & Köttfärsås, falukorv med pasta & ärtor i ostsås och rotmos. Nu har Aimee sin egna hylla helt fylld med mat som räcker i 2-3veckor minst. För det finns även kokt torsk och lammfärs där ;)




Jag skrev detta inlägg först runt två tiden, men har inte sett att det blivit publicerat så skrev om det lite.... nu är ju klockan snart åtta!!


Dagen har istället bjudit på storkok av barnmat!

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att ni har ett sånt bra ställe att gå till..



Var på öppna förskolan en gång när Linnéa bara var några veckor men kände att detta är inget för mig. Men för hennes skull gjorde jag ett nytt försök igår igen. Dels för att hon är jätte social och börjat tycka om andra barn och är så med i leken nu. Men nej jag tycker verkligen inte Linnéa får ut något av att vara där. Alla utlänningar håller ihop i en klunga. Linnéa satt och kolla i spegeln och byggde lite med klossar, vilket hon kan göra hemma och ha precis lika roligt. De sjöng lite grann på slutet. De tyckte hon var lite kul. För hon älskar musik. Men bara en sång. För de var så rörigt. Så jag ger de nog ingen mer chans. Hade varit kul om de varit trevligare.. Både för henne och för mig.

2010-04-07 @ 22:50:24
URL: http://mulllis.blogg.se/
Postat av: Bella

Gäller nog att man hittar ett bra ställe att gå till också. Och att det även är trevligt för föräldern, annars blir det nog bara jobbigt =/

Än tycker jag inte att min son fått ut så jättemkt direkt av att gå till ÖF men vi går dit för att sjunga lite (han gillar när man sjunger & gör rörelser), se lite folk osv.

2010-04-08 @ 12:14:10
URL: http://grymmabella.blogg.se/
Postat av: Angelica

Självklart ska man inte gå till ÖF och liknande ställen om man själv inte trivs, om det inte finns barn i samma ålder, om det är ett skitigt ställe eller om personalen är dum etc.



Jag har haft turen att hitta ett ställe som har babycafé/babysång med 0-1åringar varje onsdag med massor av sång och mys. Har ännu inte varit på just Öppna Förskolan, men ska börja gå dit snart. Och tror att det blir minst lika bra.

Dessutom är det samma människor varje vecka - barn som är i samma ålder som Aimee och som träffats sen dom var ca 3månader. =)

2010-04-08 @ 15:10:31
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu