Bakfull

Jag kan nog inte säga att jag är bakfull, men trött och seg - det är jag verkligen! Ska straxt iväg till jobbet.

Det blev ju lite partaj med mina bästaste Linda och Jessica! Sen kom Lindas kompis Anna. Vi käkade god mat och bara umgicks. Vin och lite konstigt mjölkdrinksshots på det!
Blev mer och mer sugen på att gå ut när jag satt där o bestlöt mig för att följa med ut eftersom att jag tog barnledigt igår med, medan min man åkte tillbaks till landet.

VAD KONSTIGT DET KÄNDES!
Jag kan inte säga att jag hade tråkigt eftersom att jag älskar att dansa, drack min favoritdrink Rosapantern och träffade gamla vänner! Men det var inte heller något jag skulle vilja göra om på ett långt tag.....
Var på Riva, Harrys och Sliver(för första gången). Men jag kände inte hälften av folket som för 3-5år sen, nu kändes det som om alla var yngre eller äldre. Vart var alla mina gamla polare? Hemma? Med barn? Trötta? Jag tror det ;)


Nej, nästa gång går jag hem från förfesten och pussar på min familj. Det får jag tyvärr inte göra förns ikväll när jag kommer hem, men då är det en liten skitunge som får stå ut med att ha en klängandes och pussandes morsa över sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu