Det roligaste just nu

Aimees favoritord är just nu OJ! haha Hon säger oj, ojdå, ojojoj om det mesta. Och ibland är det så klockrent till vissa saker hon gör att det är svårt att inte skratta åt henne. Annars är det fortfarande mycket MAMMA, VOVVE OCH TITTA. Och så hennes egna ljud och ord såklart;)

Sen har hon börjat yla, morra och göra roliga ljud med halsen. Ofast så trycker hon hakan mot bröstet och tittar uppåt när hon gör det, eller börjer bak huvudet så långt det bara går!



Men det häftigaste, blandat med det värsta, är att hon klättrar numer på allt. Hon är uppe i soffan, på vardagsrumsbordet och allt annat hon får upp sina knän och fötter mot. Ganska lik sin lille kusinMaxis på det viset:)
Och så går hon nästan helt själv nu. Oftast bara kortkorta sträckor och väldigt rangligt och lite som en fullgubbe! haha Jättekul att titta på.


Aimee flörtade med sin gammelmorfar på Hamlet i lördags. Och när man gör det, då får man oftast något gott. Så i helgen fick hon smaka chokladsås för första gången. Annars har hon bara fått vaniljglass - men i lördags fick hon smaka av nästan hela gammelmorfars efterrätt, en Hovdessert. Det var mycket gott och uppskattat av en halvnaken bebis i värmen! :)
 

Kommentarer
Postat av: linda

såg er idag nere på trädgårdstorget... :D

2010-07-05 @ 17:52:35
URL: http://lindaakaviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu