Inge mycket bloggande just nu

Vet inte om det är mindre bloggmotivation eller att jag bara inte tar mig tid att skriva ner mina tankar. Känner mig nästan falsk ibland när jag sitter och skriver, så då suddar jag ut och skriver inget alls istället. Läser ju några bloggar som jag bara är säker på att hälften är bluff - såna som bara skriver för att få folk att tro hur underbart dom har det, medan dom egentligen har det pissdåligt. Stackars er som försöker intala era läsare(och er själva) om hur ni har det.


Själv är jag en ärlig människa som inte har några som helst problem med att säga hur jobbigt jag har det till och från - så som de flesta människor har det i livet.
Just nu är det jobbigast med ekonomin. Vi fick denna månad inte ens ut en hel månadslön för en person... Riktigt tråkigt, men så är det även nästa månad. Men vi rullar på ändå. Ska se om jag kan göra lite reklam för Angelicas Cupcakes och få in lite beställningar. Annars så tackar jag ju ja till alla pass på jobbet nu när Jocke snart går på sin pappaledighet.


En annan sak som jag har det jobbigt med är min familj som är kluven på olika sätt. Och det gör ont ända in i själen. Vill gråta stora krokodiltårar och önska mig bort till ett fantasiland där ingenting ont kan ske... Men jag vet att vad som än sker, så kommer allt ordna sig!


Men jag är lycklig. Jag tar det lugnt och försöker att inte boka in för mycket i min kalender utan bara chilla med Grisen. Ni vet hon med många namn, så som ett kärt barn har! :) Idag har hon lärt sig att kasta med sin mobiltelefon hon fått av pappaJocke, stå själv länge, dansa och så säger hon numer Vovve(efter att ha sett en karavan av hästar...)! Hon är allt en finfin liten stjärna min dotter!
Kommentarer
Postat av: Catarina

Det är bra det. Man ska våga vara ärlig.

Jag har också undrat över dom där människorna som får allt att låta så rosenskimmrande.

Vad är det jag gör för fel, för mitt liv är långt ifrån att ens vara i närheten av att glida på en räkmacka. Jag möter motgångar precis hela tiden och lika ofta undrar jag när min tur kommer.

Samtidigt är jag naturligtvis världens lyckligaste och jag skulle inte vilja byta liv med någon.



Minns så väl på föräldrautbildningen vi var på. Alla fick ett papper med en mängd frågor och en fråga man skulle svara på var om det var något man oroade sig för. Man kunde välja blandannat, arbetsfördelning, ekonomi och såna saker.

ALLA valde arbetsfördelning och så satt dom diskret och nämde något om disk och tvätt. Jag valde ekonomin.

Naturligtvis undrar man hur det blir. Har man inte haft barn innan så kan man ju omöjligen veta hur det blir ekonomiskt när man väl fått barn.

Inte någon vågade diskutera saken.



Alla har vi bättre och sämre dagar. Olika oros bördor och stressmoment.

Varför kan man inte bara stå för dom?



2010-06-01 @ 22:29:34
URL: http://catarinasjoqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu