Aimeeuppdatering

Här kommer en liten lista och lite bilder! Detta är pga blogginläggsbrist. Har iofs mycket att skriva om, men det går liksom inte ner i tangenterna.....


* Hon tycker inte om att sitta i gräs när hon bara har shorts på sig. (Men sitta på filt och pilla i gräset är helt ok.)
* Hon tycker om att äta jordgubbar, men bara av vissa personer. (Hon blånekade att äta mosade jordgubbar av sin morfar igår efter lunchen, men åt gärna av en hel när hennes gammelmorfar gav henne det)
* Förra veckan tog hon 1,5steg helt själv! (Annars står hon bara blickstilla i några sekunder och sen sakta sakta sätter hon sig ner)
* Gåvagnen är det roligaste att leka med just nu. (Med den kan man göra mycket!)
* Hon somnar tidigare om kvällarna nu när vi börjat med nya sovrutiner, men det göra att hon vaknar en gång varje natt. = tröttare föräldrar.
* Hon har fått smaka glass vid några tillfällen, men bara vaniljglass. (det är ju trots allt sommar, men inget annat sött får hon)
* Att leka i sand, gunga i gungan och sitta i grus får henne att skratta. (Som de flesta ungar alltså)
* Hon äter vår mat oftare och oftare nu. = mindre och mindre barnmat att storkoka! :)
* Vi tror att tänder i överkäken är pågång, och det är lika jobbigt denna gång som vid de första två = väldigt gnälligt, dregligt och svårt att äta rån.
* Hon är jätteduktig på dela med sig och ber man om någonting så får man det. = när 6 andra barn var hemma hos oss hade hon utspel när dom lekte med hennes leksaker.
* Hon säger fler och fler ord, samtidigt som det är mer mer bebisprat. (Roligast var när hon sa vovve tre gånger till hästarna som gick förbi oss) 
* Några favoritleksaker just nu är; pussel, bilderböckerna med djur, bilarna, skallrorna.


 Äta ris själv är både kul och kladdigt
 Grus är som sagt mycket kul
 Kuddar går också att leka med
 Gå med gåvagn coh göra brumljud som en bil
 Det busas med katten Daisy varje dag
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu