Scharlakansfeber?

Igår upptäckte vi att Aimee fjällar under fötterna... kollade direkt upp det på google och ser att det är ett symptom på att barnet har haft scharlakansfeber. Herregud! HUR har vi missat det?

Egentligen har vi inte missat det, vi har bara inte lagt ihop de symptom hon haft för några veckor sen - vilket alla passar in på just scharlakansfeber. Enligt beskrivningen är det vanligt att man inte vet om/märker att barnet har scharlakansfeber utan man får reda på det när barnet börjar fjälla under fötter och i handflator... Konstigt. Men nu vet vi det.

Läs mer här om ni är intresserade.



Fisen i februari... tänk att hon om två veckor ska bli ett helt år!
Just nu busar hon omkring med sin pappa, skriker på katten, kastar med böcker och brummar med bilarna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jocke hade det när han gick på lågstadiet och han var jättesjuk, ont i halsen så vi trodde att det var halsfluss men sen kom prickarna och det var inte några....Aimee har väl inte varit dålig, eller? kram kram

2010-06-13 @ 20:46:51
Postat av: Angelica

Det stod i beskrivningen att ibland så kan det enda tecknet på att barnet haft just scharlakansfeber är att de efteråt fjällar på under fötter och i handflater...

Hon har ju haft utslag på mage och i ljumskar vilket vi trott varit någon reaktion på mat eller värmeutslag. Så vi vet som sagt inte.

Nu är hon ju inte dålig :)

2010-06-13 @ 20:50:42
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu