Utveckling

Det går så jävla snabbt nu att jag i helgen fått lite ont i magen av att vara borta hela tiden. Hon härmar allt man säger också! (Upptäcktes av min Älskling när han högt ja jäklars bredvid ungen, varpå hon upprepade den fina svordomen. haha)
Frågar man Aimee vart hennes pappa är - svarar hon "kola". Vilket betyder "skolan". Hur härligt är inte det? Talet rullar på i fasansfull takt, men även hennes minne och förståelse. Hon kopplar ihop saker och ting på ett väldigt bra sätt, så att hon förstår vad som komma skall.

En mindre bra sak är att ungen numer även vet vad Bollibompa är och hur melodin går. ""BOPPA" Skriker hon överlyckligt. Dock så tittar hon inte så mycket, mest lyssnar och dansar lite till det. Roligast är det som är otecknat - hon fattar inte grejen med tecknat ännu tror jag.

Annars är det väligt kul att "Nola" - Vilket betyder "måla". Hon har en pappersamlare med massor av papper som hon vet att hon får måla på. Dessa river hon fram och skiker NOOOLA och pekar mot skrivbordet där kritorna är. :)

Sen är "BIA"(bilar) det bästa som finns. I alla färger och former. Stora som små. Och det är väldigt kul att vinka åt dom man ser när man är ute. Eller att bara få titta ut genom fönstret och kolla på dom när de åker på gatan utanför vårt hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu