Förkylning

Här hemma fick vi avboka alla helgens aktiviteter för vår lilla gris blivit sjuk. Febrig tillochfrån, snoret rinner som niagrafallen och hennes hosta är som Robert Gustavssons fejkhosta man blir rädd av. Jodå. En superdunderförkylning från helvetet.

Det får en ju att tro på att man ex inte ska få sova ordentligt, att ungen ska sova oroligt och vakna femmiljonersgånger och vara ledsen. MEN ICKE! Vi vaknade iofs av att hon grät lite i sitt rum, så Jocke gick upp. Då var klockan halv tolv! Hon hade då sovit från 20.00-11.30! Det är mer än vad hon brukar. Jisses....


Nu är dagen knas, men lugn. Nu ska vi äta lunch.




Mysigt att läsa bok.

Kommentarer
Postat av: Anna

Usch vilken förkylning! Hoppas hon blir frisk snart. Själv blev jag förkyld idag(det är ett litet bekymmer) det enda jag vill är att inte smitta Skorpan, sånt brukar ju dessvärre vara oundvikligt då man är nära varandra jämt.

2010-09-18 @ 15:54:16
URL: http://stkorsgatan10.blogspot.com
Postat av: Angelica

Anna Du får krya på dig!! Vet hur det är. Man vill ju bara att resten av familjen håller sig friska, men som sagt svårt.

2010-09-18 @ 19:55:55
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: svärmor

en del har det bra och andra har det bättre vad det gäller barns sömnbehov...skönt att hon sover sig frisk, här snorar vi också =(

2010-09-19 @ 14:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu