Nya färdigheter

Jodå, min gris hon växer så det knakar, 80-86 är det som gäller... därför har vi köpt nya kläder som ni såg härromdagen. :)
Lite andra saker som utvecklas är ju hennes personlighet. En del personlighetsdragnär till det roliga så som hur hon är busigare än Emil i Lönnberga och andra är till det mindre roliga, så som hur hon har noll tålamod och ett temprament värre än morsans.

Bilar och bollar är roligast att leka med, men även kramdjur och annat mjukt får vara med i leken.
Hon vill mer än ofta sitta i knät och läsa böcker, men tycker även om lite hjärngympa i form av klossar.
Nya saker hon har lärt sig är bland annat; ge slängkyssar, hoppa(hon tror hon lättar från marken, men det gör hon inte. söt är hon iaf), hon backar och säger tututut.



Jag är lyckligt lottad att ha min underbara familj och det känns så skönt att kunna fokusera på dom och bara dom. Slippa gammal skit, nu är det nya tag som gäller ♥

GÅ IN OCH KOLLA PÅ OSS hos Kim, hon var här igår på mysig fiakstund och lite bus i lekparken. Tog massa fina bilder på grisen och henns föräldrar :)
Kommentarer
Postat av: svärmor/farmor

busig...jo nog är hon busig den lilla fröken, hon pillade på fjärrkontrollen i dag så farfar fick jobba lite för att få kanalerna på plats=D

2010-09-21 @ 19:33:22
Postat av: Anna R

Så himla fina bilder!! De måste du ju rama in:) Särskilt den översta på hela familjen.

Snart måste vi ses, Ankan! Jobbar du helger nu också?? Vardagarna verkar ju vara off limits eftersom du börjar när jag slutar....typiskt! Kram på dig iaf!

2010-09-21 @ 20:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu