Busa med grisen

Att busa med grisen, höra hennes kicknande skratt och få känna hennes höga puls - det är bland det bästa jag vet! Jag är nämligen en riktig busmamma :)

Bullmamma går inte förneka att jag är iochmed all bakning som sker här hemma... haha

Jag försöker mitt bästa för att bli en bättre lekmamma i hennes rum med leksakerna, för det är någonting som jag fan inte tycker är kul.

En pysselmamma kommer jag nog vara mer när Aimee kommer uppsig i ålder, för nu går det inte att sitta o rita med henne eller pluppa - ungen tröttar för fort och jag har inget tålamod ;)










Sen finns det ju dom "tråkiga" delarna inom föräldraskap...
Uppfostran.
Att vara god förebild.
Lära ut fördomsfrihet.
Leva som man lär
etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc

Om vi säger så här. INGEN är perfekt, vi kan bara göra vårt bästa utifrån vår inkomst, bostadområde, intelligens, arbete, förnuft, intressen, viljor, miljö, utbildning... Vi gör alltså vårt bästa utifrån våra förutsättningar i livet.
Men det finns ingenting som säger att det är omöjligt att ändra på den förutsättningen man har idag.
Ditt liv ligger i dina händer. Som nu för oss.... Jocke tar examen till sommaren och ligger inte på latsidan i jobbsökandet, ÄVEN utanför Linköpings gränser. Tänk vilken förändring i våra liv det kommer bli när han får ett jobb!!!

Då blir det ett stort plus i plånboken, men kanske mindre tid tillsammans. Och då kanske det ändras om i hur vi ser på saker och ting, hur vi fördelar hushållssysslor och hur Aimee får leva sitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu