God morgon

Barnet ville gå upp klockan 17.15, det ville inte mamman så vi myste ihop oss i stora sängen och kollade på Lejonkungen :) Nu har vi även kollat på Robin Hood till frukosten. Låter som om vi har tv i varje rum. Har vi icke! En i vardagsrummet, men vi har en dator som får vandra från rum till rum ;)
Nu är det dags för kaffe och påklädning innan vi far ner på stan. En mammadotterdag har vi framför oss. Utan måsten och utan krav. Eller jo, några måsten har vi på stan. Om det finns så att säga.





Igårkväll var vi förövrigt nere vid Johannelundsbadet för första gången! haha "bättre sent än aldrig"... Barnet gick ner i vattnet med strumpor och sandaler ;) Sen fick hon vara barfota. Vi gick ner eftersom att Jocke skulle spela Volleyboll med några polare så vi hängde lite bredvid och hejjade på. Behöver jag ens nämna hur mycket sand vi hällde ut från våra kläder i trapphuset sen? (Ja, för inte tänkte jag ta in det efter att ha damsugit och moppat golvet under dagen.)


♦ En tröttfis efter en hård dag. Som alla dagar. ♦
Känns så underbart att vi har ett barn som somnar mellan 19-20 på kvällen och vaknar nästan aldrig före 7.30 på morgonen. Även om jag tycker det är tidigt, tycker iofs inte om att gå upp på morgonen alls...  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu