Som i en uppförsbacke

För några år sedan var jag en partyprinsessa, ganska snygg och med en ganska snygg kropp. Jag levde för mina stora umgängeskrets. fester och att "ha kul". Sen träffade jag Joakim och föll pladask.
Vi bestämde mycket tidigt att vi ville ha barn och leva familjelivet. Vi var på samma plan och våglängd i livet helt enkelt. Och så blev det.


Sen blev allt bara så fel. Jag blev en överviktig småbarnsmorsa som inte ens själv kände igen sig. Jag var liksom inte förberedd på hur ensam och obekväm jag skulle känna mig. Hur dåligt jag skulle må och hur "inlåst" i mitt hem jag skulle uppleva att livet var.
Jag kunde inte njuta av mitt nya liv, eller ens min bebis. För mitt fokus låg på saknaden av mitt gamla liv och mina gamla vänner. Jag kände mig som ensammast på jorden och missförstådd. Nästan som bortglömd. Var det verkligen så här det skulle bli?


Det har tagit mig en lång tid och många ensamtimmar med egenpepp för att komma dit jag är idag. Genuint lycklig och med ett bra självförtroende.
Jag VET att jag inte är smalast och vackrast på jorden, men för mig spelar det ingen roll - för jag är nöjd och det är faktiskt bara garanterat jag som kommer få leva med mig för resten av mitt liv. Och mina bra egenskaper och min personlighet är det som räknas, inte hur jag ser ut.
Jag VET att jag inte är tråkig - tvärtom! Jag får många i min närhet att skratta ;)
Jag VET att jag är bra på det jag gör i mina numer tre arbeten. Och jag älskart! För det är få förunnat att få arbeta med tre olika saker som ligger en varmt om hjärtat och samtidigt känna att man gör det bra. :)


Inre pepp. Hårt arbete. Att lita på sin magkänsla. Att våga gå utanför ramarna. Att gå sin egna väg.
- Det är mina tips.
Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt ärlig du är! Det var därför vi väntade med att skaffa barn, vi väntade tills vi var totalt uttråkade på våra "ungdomsliv". Vi insåg att vi tackade nej till fester, gick hem tidigt från krogen osv för att bara vara med varandra..då slog vi till ( fast ett år efter det haha). Allt har ju sina nackdelar, jag är ju en "lite äldre mamma" som gärna vill ha ett barn till..

2011-08-25 @ 20:35:58
URL: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu