Dela med sig

Aimee är som många i hennes ålder, ensambarn och har ännu inte lärt sig att man måste dela med sig av sina leksaker. Vi jobbar hårt med det hemma genom att jag och joakim "lånar" hennes grejer :) Det går ofast bra, men det är ju en helt annan sak när ett annat barn ska leka med hennes grejer.


Idag var Fia & Tuwa här vilket satte hennes "den ä min!" på prov. Och allt gick bra, förutom dockan. Som tillslut ändå hamnade i köket under min stol. Ungarna lekte istället som tokar i rummat med allt annat som fanns att leka med :) Vilket känns underbart! Att dom helt sonika valde att ingen av dom skulle leka med dockan.


Nu väntas lite kaffe och sen nattjobb.



Kommentarer
Postat av: Einstein

Sen när blev det förbjudet att åka off-piste? Lägg istället skulden på det svenska samhället som behöver flera dagar på sig för att komma fram till ett beslut, inte ok! Intellektet bodde visst inte hos dig heller?!

2011-03-30 @ 19:13:40
Postat av: Malin Bergqvist

Det är så himla jobbigt med barn som inte kan dela med sig av sina grejer! Klart de ska få känna att vissa saker bara är deras som ingen annan får leka med men då kan man ju lägga undan de grejerna när de har kompisar på besök. Tror att det är bra för barn att lära sig att dela med sig....=)

2011-03-30 @ 21:29:40
Postat av: Angelica

Einstein eller ska jag säga Sofia till dig??? Det är inte svenska samhällets fel att de tre inblandade myndigheterna inte tog beslut om vad de skulle göra med ungarna/björnhonan på fyra dagar. Och nej det kanske inte är förbjudet att åka offpist - men som alla pojkar har sagt, de fick inte åka där. Och snälla. Sluta kommentera här. Passar det inte, håll käften och gå härifrån. Annars blockar jag dig.



Malin Jo, vi ska nog försöka "få hit" lite fler ungar oftare så hon får lära sig att dela med sig även hemma, för på förskolan så går det utmärkt :)

2011-03-31 @ 02:22:12
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu