Världens undergång?

Jag är en person som har stor respekt för vad vår älskade och hatade MODER JORD kan ställa till med. Det är krafter som ingen människa med tillverkad maskin, kan stå emot eller stoppa. Hon kan både ge och ta liv från vår jord.


Nu senast är det jordbävningen utanför Japan som ställt till med den största katastrof i landets historia sen andra världskriget. Efter jordbävningen kom sedan en tsunamivåg som har tagit hundratals liv, satt hundratusentals människor utan hem och ödelagt flera städer vid marken. Pga att jordbävning och tsunami har kärnkraftverk exploderat, brunnit och gått sönder. Nu har även en vulkan vaknat till liv och fått ett utbrott. Som om detta inte var nog visar det sig att denna jordbävning var så kraftig att den flyttat på hela jävla landet 2 meter!


Till saken hör att Japan har väntat på en riktigt kraftig jordbävning, som återkommer ca vart 150de år, men det var inte den som skedde i fredags. Så landet väntar fortfarande på "den riktiga" smällen!
Men man får nog leta efter ett mer diciplinerat land, där de inte slåss om sista mjölken i affären och där de snällt står i kö till kassan trots att paniken ligger och gryr innanför skjortan. Annat var det på Haiti där plundringen startade samtidigt som själva jordbävningen... Men så är det ju skillnad på land och land på vårt jordklot.


Kanske är detta Moder Jords sätt att säga att vi måste ta hand om varandra och vår jord, oavsett i vilken del vi lever i. Oavsett vilken gud till tillber om kvällarna och vilket rockband vi lyssnar på i bilen.


Har ni sett filmen 2012? Kolla på den och säg att ni inte tror på det liiiite?
Jag kan inte låta bli!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu