Låt barnen vara BARN

Hör jag nån säga "pojkar är pojkar och flickor är flickor" en jävla gång till så skriker jag!

Vad fan betyder det ens? JA POJKAR ÄR POJKAR DITT DUMMA SPÅN VAD SKULLE DE ANNARS VARA? Och hur är det relevant till genusdiskussionen? Jag börjar faktiskt misstänka att en stor del av svenska folket har nån form av begåvningshandikapp. (typ en släng av dumihuvudet)

Och varför är folk så jävla rädda för kunskap? Shit, sluta famla i mörkret! Läs en bok! Det finns massvis med billiga pockets på bokus.se.

Ja pojkar är pojkar och flickor är flickor, men det är helt jävla irrelevant. Även om det skulle vara så att könen vore så fundamentalt olika så är ju inte det ett argument mot genusmedvetenhet. Tvärtom! Är det inte snarare ännu mer viktigt att man då ser till att barnen får träna på de egenskaper och uppmuntras för de kvaliteer och sidor som de inte har lika mycket av biologiskt?

Om nu flickor ÄR mer empatiska och mjuka och omhändertagande naturligt, är det inte då extra viktigt att pojkar får träna lite extra på den biten? Och kanske flickor då kan träna på de egenskaper de har mindre av; typ konflikthantering och styrka? Och om nu pojkar av naturen ÄR mer våldsamma, vildare osv  är det inte extra viktigt att de får hjälp att tona ner den biten? 

Dum tråd på FL med exceptionellt dumma människor. (och är det en slump att typ alla genusmotståndare uttrycker sig som efterblivna, stavar som femåringar och knappt kan ordentlig svenska?)





Detta skrev bästaste LADY DAHMER.
Huvudet på spiken. Tack LD! Tack för att du hjälper mig i vardagen!
Kommentarer
Postat av: LADY DAHMER

Självklart är det alltid ok! Tack för de fina orden!

2011-05-14 @ 08:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu