Ett julfirande kvar...

Julafton:
En dag med hårfärgning innan promenad till svägerskan Ulrika med man & barn där vi (tack & lov) spenderade hela dagen tillsammans med svärföräldrarna och svågerRobin. Klappar i mängder till alla barnen och massor av god mat. Dom godaste revbenspjällen jag ätit och som jag bara MÅSTE få igen! ;) Tomten kom förbi, men tyvärr missade Aimees farfar det hela;) Men hennes kusin Maya var snäll att berätta allt om det.

Kalle Anka såg vi på och drack gott när vi åt lite mera. TACK för en underbar julafton ♥

Juldagen:
Trots väl förberett så hamnade vi i luven på varandra, jag och Älskling... Tråkigt men alltid kan man inte hålla sams. Efter att granen vält och jag klämt mig i damsugaren X-antal gånger så bestämde jag mig för att lugna ner mig i duschen. Gröten kokade då min fina man = Supergod!!
Mina föräldrar, syskon, morföräldrar, morbror och kusin kom för gröt, skinkmacka och hemgjort julgodis. Och lite mer klappar förstås... haha
TACK för en mysig dag!! ♥

Efter en lång och lugn dag kom några av mina tjejer som tycker det är bra med en mammaledig i gänget, då det lättare går att få ihop några utan fest och utgångsstress. Mycket mysig avslutning på en juldag utan fest. TACK!

Annandag Jul:
Dagen har spenderats hos min farmor&farfar med faster och min familj för den traditionella och GODASTE kalkonmiddagen. =) Finns ärligt talat inget som slår den fågeln med gelé, hemgjord sås och kokt potatis. Och som om det inte är nog, blir det alltid marängsuisse till efterrätt. äta äta äta
Och lite klappar där med. TACK för fina klappar och god mat! ♥

Imorgon är det Hazzard och vin med Le Clique. - Fika och Fest klicken med mina tjejer. Det är två julklappar per person som det ska spelas om. Spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu