Respekt

Skrev ett långt inlägg förut, men har inte publicerat det. Som vanligt så finner jag mig i den situationen att det finns en möjlighet att något tar illa vid sig.....

Känner bara att vissa människor har absolut ingen respekt för någon annan än sig själv. Tråkigt men sant.
Kommentarer
Postat av: Hella

Tyvärr är det ju alltid så när man skriver "känsliga" inlägg, Jag har med vant mej vid att man inte kan skriva vad som, finns alltid "någon" som tycker tvärt emot och så blir det disskution eller att någon som inte "ska" tar åt sej, Men egentligen är ju en blogg till för att man ska kunna skriva vad man tycker och känner, men "oftast" jag säger oftast är det ju något som har brutit fram inlägget man skriver och då kan det lätt bli att folk tar åt sej eller vill diskutera, Men jag tycker att man ska få/kunna skriva vad man vill i sin blogg det man känner,Men man får vell vara beredd på att andra inte tycker lika eller tar illa vid sej, och att andra ska ju kunna skriva om det tycker annorlunda men vi alla tycker ju olika om det mesta och så ska det ju vara!



Kan ha blivit lite virrigt men.. Du förstår nog vad jag menar! ;) hoppas att allt e bra med er o lill tjejen..! :)

2009-10-15 @ 11:53:57
URL: http://hellagirl86.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag hade med en massa folk som tog åt sig innan när jag skrev det jag tyckte. Men till sist sket jag blankt i vilket. Alla har rätt till sin åsikt! Vill de ta åt sig, fine deras huvudvärk! Men du har all rätt i världen till ditt tycke! och än så länge älskar jag dom, du har till 90% alltid rätt! :)

You go girl ;)

2009-10-15 @ 12:23:44
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu