På middagsbordet
Kyckling alá Ankan och Ris.
* Skär kycklingfilé i mindre bitar och lägg i ungssäker form.
* Blanda 3dl creme fraishe och 2dl grädde med en skvätt soja och krydda med salt, svart- och vitpeppar. I med lite Maizena och riven ost.
* Häll över kycklingen och riv lite extra ost över allt, in i ugnen på ca 200grader i 15-30min. Beroende på storleken på kycklingen. (Är du osäker så ta ut en bit och kolla så den är genomstekt)
* Mät upp och sätt igång ris efter paketets anvisningar.
* Vanligtvis är ris och kyckling klara samtidigt.
Så här kan det sedan se ut hemma hos oss
* Skär kycklingfilé i mindre bitar och lägg i ungssäker form.
* Blanda 3dl creme fraishe och 2dl grädde med en skvätt soja och krydda med salt, svart- och vitpeppar. I med lite Maizena och riven ost.
* Häll över kycklingen och riv lite extra ost över allt, in i ugnen på ca 200grader i 15-30min. Beroende på storleken på kycklingen. (Är du osäker så ta ut en bit och kolla så den är genomstekt)
* Mät upp och sätt igång ris efter paketets anvisningar.
* Vanligtvis är ris och kyckling klara samtidigt.
Så här kan det sedan se ut hemma hos oss
Kommentarer
Postat av: Emma
Detta ska jag prova! Låter verkligen mumma :)
Vill se mer av ert hem :)
Trackback