På middagsbordet

Kyckling alá Ankan och Ris.

* Skär kycklingfilé i mindre bitar och lägg i ungssäker form.
* Blanda 3dl creme fraishe och 2dl grädde med en skvätt soja och krydda med salt, svart- och vitpeppar. I med lite Maizena och riven ost.
* Häll över kycklingen och riv lite extra ost över allt, in i ugnen på ca 200grader i 15-30min. Beroende på storleken på kycklingen. (Är du osäker så ta ut en bit och kolla så den är genomstekt)
* Mät upp och sätt igång ris efter paketets anvisningar.
* Vanligtvis är ris och kyckling klara samtidigt.


Så här kan det sedan se ut hemma hos oss

Kommentarer
Postat av: Emma

Detta ska jag prova! Låter verkligen mumma :)

Vill se mer av ert hem :)

2009-09-29 @ 18:05:54
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu