AUGUSTI???

Härromdagen blev Aimee Ett år och En månad. (jag vägrar säga månader efter 12, då är hon över ett år och fler månader behöver inte läggas till. det blir bara svårt för mig att räkna ut hur gammal hon är när jag måste ta bort 12 månader från exempelvis 15 och då förstå att barnet är ett år och tre månader... alldeles för jobbigt)

Hur som helst. Det gick liksom upp för mig ordentligt att hon inte längre ska fylla ett år, vi ska inte ha något ettårskalas. Det har redan varit! Och nästa gång hon ska fylla år, då blir det två år.

Hon springer här hemma efter katten och skriker Hej Daisy! Pekar på mig och säger Min mamma! Och spegeln har blivit en riktigt höjdare då hon kan peka på den och säga Mimmi! Dessutom har hon som ett helt eget språk som ingen förstår. Det låter lite som en blandning av arabiska och japanska. Mycket roande :)



Tre dagar kvar. Sen börjar inskolningen. Det får jag tyvärr inte vara med om då jag blivit insatt att jobba dagtid under alla första inskolningsdagar.... tråkigt. Men kanske kan det vara skönt för Aimee att bara ha en förälder där.

Snart kommer min svägerska och hennes finingar Maya & Max - Aimees favoriter i lek! Dom ska provsmaka gårdagens bakverk - CUPCAKES och CAKEBALLS. Hoppas det kommer smaka.
Kommentarer
Postat av: farmor

stora tjejen, det kommer att gå så bra på dagis,

2010-08-01 @ 15:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu