bloggtorka/fullt upp!

Ja ni, det är fullt upp med både det ena och andra... jobbar som en tok. Har en tårtbeställning till lördag och en som ramlade in idag till den 26:e. Planering och förberedelser.... måste handla julklappar och bakingredienser. Sen så vill man hinna med att busa, pussa på och grisa med lillgrisen här hemma också.


Idag när jag hämtade grisen så fick jag så fina komplimanger från hennes fröken C att jag ville krama om henne(gjorde självfallet inte det då hade hon nog tyckt jag var mer konstig än vad jag är).
"Aimee är så lätt. Aimee sköter sig så himla bra. Aimee är så snäll." SKÖNT att höra måste jag säga! :)
Sen så ser ju jag också att jag har en lättare dotter än vissa andra av barnen, vars föräldrar knappt hinner påbörja lämnandet av ungen innan denne är hysterisk för att mamma/pappa ska gå... Min unge bara ler säger "hej hej" och vinkar glatt.


På lördag är det julfest. Förra året gick inte jag och älsklingen... jag var inte redo för en stor(närmare 100pers) fest med massor av alkohol och "grupptryck". Hade en bebis på ett halvår och hade inte slutat amma. Men eftersom att vi lovat bort ungen så gick iaf min sambo och jag på bio den kvällen.
Hur som helst. Detta år ska vi gå och jag är pepp! Pepp som tusan! Även på klänningen jag köpt. :) På fredag har jag liten shopping efter jobbet sen är jag redo för party. SWEET




Senaste ordet hon lärt sig är TRAKTOR. Men det tog ett tag innan vi föräldrar lyckades förstå vad hon menade när hon utbrast "KOKA"
hahhaha





Josefin. Jag tänker på dig. Jag saknar dig. Jag vet att du är ängeln som flyger förbi mot himlen så fri. Och du lämnade ditt leende på vår jord, som en sol som värmer oss. ♥
Vi är många som tänker på dig idag. Vi är många som önskar att du var här och vara med oss nu när vi blir vuxna. Men så länge du vakar över oss däruppifrån.... ja då känner jag mig lite säkrare här på jorden.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu