Lång dag

Igår var min älskade lilla gris på förskolan 7.30-17.00.... alltså bara dom timmarna gjorde att jag hade ont i magen hela dagen. Men det blev fan inte bättre av att när jag kommer för att hämta hem grisen, så stor hon och två fröknar i vestibulen fullt påklädda i väntan på mig. Dom hade alltså släckt, låst och allt när jag kom. :O


Ville börja gråta, men började be om ursäkt istället. Men varför ska jag be om ursäkt? Dom vet ju att jag ska hämta klockan 17.00. OM dom nu ska stänga den tiden, ja då får dom väl för fan säga att sista hämttiden måste vara kvart i. Eller stänga, släcka och låsa kvart över! :/



Idag ska jag få gå på stan en sväng. Köpa julklappar, vin, lite smått inför julfesten etc. Men först och främst ska det köpas en bh. Då gnäller plånboken lite.... haha ja, jag kan ju inte köpa en jättebrösthållare på HM för sjuttiofem kronor precis! ;)
Twilfit nästa liksom!

Nej, nu är det kaffe som gäller innan jobbet.
Kommentarer
Postat av: Malin

Vet precis hur de där känns:(. Jag gråter över Linnéas långa dagar. Längsta hon varit är 06-17,30 jag mår så grymt dåligt för de. Idag går hon till 17.20 de är hemskt.. Fast hon började inte fören 8.20 som tur var men ändå..

2010-12-17 @ 13:07:02
URL: http://mulllis.blogg.se/
Postat av: sofia

Men herregud, stackars er, stackars lilla Aimee.. Så ska det ju inte gå till...

Kramar till er

2010-12-17 @ 14:33:50
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: svärmor

dålig stil av personalen....kram

2010-12-17 @ 16:24:14
Postat av: Catarina

Musse går 07.00-17.15 varje dag. När jag hämtar honom är det bara han och en liten tjeja kvar på hela förskolan. Vilket gör att man får super dåligt samvete förstås.

Men egentligen är det ju inte så konstigt.

Jag börjar fundera över vad folk har för jobb egentligen. Dom flesta arbetar ju till 4 eller 5. Ja, det var iaf vad jag trodde. Men på Musses förskola börjar ungarna hämtas redan vid 3 halv 4.

Går alla ner till 75% när dom får barn? Och hur i hela friden har dom råd med det.

Alltså, totte tjänar jätte bra. Och jag tjänar inte speciellt dåligt heller. Men en 75% tjänst är ju inte mkt pengar alls.



Däremot så vet jag ju att Musse har det så himla bra där han är på dagarna. Och personalen har sagt åt oss att inte ha dåligt samvete. Jobba måste man ju. På Musses dagis är det alltid någon på plats fram till halv sex. Då släcker man och går hem.

Dålig stil hur dom gjorde på er förskola.

Det är ju att krydda såren ordentligt.



Men som sagt. Ha inte dåligt samvete.

2010-12-17 @ 18:56:58
URL: http://catarinasjoqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jobbigt! Klart att de måste vänta med att stänga och släcka ner tills alla barn är hämtade!!!! Man har ju dåligt samvete som det är... Tycker att du borde säga något till personalen hur du känner om det händer igen! Ha INTE dåligt samvete för hämtningen, så länge din tjej tycker att det är kul och trivs på dagis så är det bara du som mår dåligt (i onödan)

2010-12-17 @ 21:10:08
URL: http://livetmusikmalin.blogg.se/
Postat av: Malin

Och de med kläderna. Ha definitivt inte dåligt samvete för de.. Hon var ju sist kvar och personalen kände att de hade tid att hjälpa henne på med dem medans de väntade på dig istället för att bara sitta och inte göra något. Så är de på många ställen. Om barnet är sist kvar.. Hon hade säkert inte stått påKlädd länge. Igår kom jag lite tidigare till dagis och då höll de på att klä Linnéa.



Jag skulle dock mörka att de sa åt Bella att klä på sig en stund innan jag kommer. De tar så himla långtid att komma iväg jämt för henne..

2010-12-18 @ 10:28:25
URL: http://mulllis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu