010110

Nu dricker jag en kaffemokka och funderar över livet. Vart var jag för ett år sedan, vart är jag idag och vart kommer jag befinna mig om ett år.

Det är inte bara jag som förändrats under de senaste ett-tre åren, nej vi är många som gjort det. Eller rättare sagt alla. Vi blir ju alla äldre, mer erfarenheter tillkommer, vi utvecklas, flyttar, skaffar nya jobb och utbildningar, stadgar oss och framför allt - vi blir vuxna. Visst jag har blivit mamma och det är kanske en lite större förändring än några av mina vänners. Men det betyder inte att jag står ensam vid en utveckling, ett nytt jag.

Detta år blir jag och de flesta av mina vänner 25år
och det är lite utav en milstolpe tycker jag. Och det ska ju naturligtvis firas! Men inte som tidigare år. Nej, den lilla såkallade Qlicken ska inte ha varsin liten fest som alla ska komma på och ta med en present vi gått ihop och köpt. Nej, iår ska vi alla fira ihop någon gång under vår/sommar. Och jag röstar på att vi åker iväg, inte för långt bort, en-två dagar och njuter av livet. Av nuet och låter oss skämmas bort med spabehandlingar, manikyr, massage och liknande. Kanske på en kryssning eller på en anläggning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu