Tar det lilla lugna

Inatt ska jag jobba. Egentligen ska jag vara ledig men tog ett extra pass för att ställa upp för mina arbetskamrater och för att få in en extra peng nu när jag ska gå ner i tid igen. Ca 70% blir det, bara dagtider och alltid ledig helger. Skönt och lagom. :)

Eftersom att jag jobbar ikväll är jag hemma på dagen och har ju då egentligen tid för att diska och göra andra hushållssysslor. Men jag orkar fasikens inte! haha Inte igår heller. ;) Låter mig mer och mer släppa taget och inte känna press. Vi är två i det här hushållet som ska hjälpas åt. Och så har vi ju ett barn också. Hon behöver uppmärksamhet och tillsyn mer än någonsin.



Just nu sitter grisen i soffan och kollar på tv. Jag slappar med lite kaffe och dator. Nyss hade vi på alldeles för hög volym på musiken och dansade. Snurrade så vi blev yra. Skrattade. Kittlades. Busade.
Tänk! För ett år sedan låg hon bara på en filt. Kunde inte ens sitta själv! haha

Utveckling

Det går så jävla snabbt nu att jag i helgen fått lite ont i magen av att vara borta hela tiden. Hon härmar allt man säger också! (Upptäcktes av min Älskling när han högt ja jäklars bredvid ungen, varpå hon upprepade den fina svordomen. haha)
Frågar man Aimee vart hennes pappa är - svarar hon "kola". Vilket betyder "skolan". Hur härligt är inte det? Talet rullar på i fasansfull takt, men även hennes minne och förståelse. Hon kopplar ihop saker och ting på ett väldigt bra sätt, så att hon förstår vad som komma skall.

En mindre bra sak är att ungen numer även vet vad Bollibompa är och hur melodin går. ""BOPPA" Skriker hon överlyckligt. Dock så tittar hon inte så mycket, mest lyssnar och dansar lite till det. Roligast är det som är otecknat - hon fattar inte grejen med tecknat ännu tror jag.

Annars är det väligt kul att "Nola" - Vilket betyder "måla". Hon har en pappersamlare med massor av papper som hon vet att hon får måla på. Dessa river hon fram och skiker NOOOLA och pekar mot skrivbordet där kritorna är. :)

Sen är "BIA"(bilar) det bästa som finns. I alla färger och former. Stora som små. Och det är väldigt kul att vinka åt dom man ser när man är ute. Eller att bara få titta ut genom fönstret och kolla på dom när de åker på gatan utanför vårt hus.

DÖ ERA JÄVLAR!!

Om jag blir sjuk ska jag tammefan skicka räkning till Östgötatrafiken för att dom är idioter. Ställer mig vid busshållsplatsen utanför ica i Tannefors ca 17.05(bussen ska gå ca17.10 därifrån).

Väntar. Väntar. Väntar..... fan fan fan vill inte börja gå hemåt i snöyran och kylan - för då kommer säkert bussjäveln köra om mig så fort jag hunnit tre meter bort från hållplatsen. Så jag står kvar.

Nästa buss ska gå ca 17.40 från hållplatsen och ju närmare klockan blir tjugo i så blir jag ju mer och mer införstådd i att min buss inte kommer. Men när klockan går förbi 17.40.... 17.45... 17.50 - Då är jag jävlar i mig inte glad längre. Ringer upp dom jävlarna!

Tut. Tut. Tut. Tut.... inte fan är det någon som svarar. Efter 3min går en "telefonsvarare" igång med en kärring som meddelar att resenärer i dagens väder får räkna med förseningar i tidtabellerna iochmed att man tänker på resenärernas säkerhet. Vill man ha mer info får man besöka deras hemsida. TACK OCH ADJÖ.

Ca 17.55-18.00 ... NU kommer en buss! Äntligen. Känner att jag börjar slappna av. MEN ICKE FÅR JAG ÅKA MED! FÖR DEN ÄR FULL!!! Börjar böla och få panik. Hungrig är jag också. Och min unge har vaknat i vagnen. Fan Fan Fan.

Nästa buss är i tid. 18.10 och jag är hemma ca 18.45 efter att ha köpt chips på ica innan jag gick hem. Tröståt lite till kvällens Criminal Minds.
Nu ska jag sova. Hoppas på en bättre dag imorgon.




Hela dagen har ju inte varit skit! :)
Har haft en helmysig fikastund med massor av prat och bus med fisen hemma hos älskade Lundis ju! TACK FÖR IDAG. ♥

Ingen dagdrömmare

Jag är ingen dagdrömmare. Jag lever inte i någon dröm eller drömmer mig bort till någon heller. Jag är en person som lever i nuet, i den verkliga och realistiska världen. Ser ingen anledning till att drömma mig bort i onödan - det är sällan en dröm kommer till verklighet ändå.

DÄREMOT så har jag mål med livet, jag har framtidsplaner och visioner för framtiden med min familj ♥ Det är viktigt för mig att kunna se hur framtiden ska kunna se ut med min sambo, dotter och katt. Det som jag arbetar idag för att imorgon kunna köpa eller investera i så att säga.


Sen så kan jag självklart önska mig gröna ängar och miljoner på kontot i en värld utan krig och svält. Men det är ju föga troligt att det kommer ske när man är en realist ;)

Borde...

Nu har jag lagt Aimee i sin säng, hon hade inga svårigheter att somna tror jag - hon pratade nämligen inte ens med sig själv när jag gått ut... Skiter i att diska ikväll. Nu ska jag ta mig det där avslappnade badet som jag behöver. Och också TILLÅTA mig själv att njuta, ta det lugnt och ro om mig själv. För jag vet att jag då imorgon kommer vara en så mycket bättre mamma för grisen.


Bjuder på några av de misslyckade julkorten. De som blev bra(två stycken! tjohoo!) har blivit julkort och efterskickade från FUJIFILM. :) 20kort med personlig text på, kuvert och frimärken 208:- Bra enligt mig :)


 
Mamma, jag tycker inte om den här. SLUTA FOTA mig mamma och ta istället av mig mössan!

Skumbad

Igår blev det skumbad för morsan. Skulle njuta av det och läsa bok. Bara vara och ta det lugnt innan jobbet kallade. Då vaknade grisen ur sin lunchnap = badbus med ungen istället. Men det var kul det med ;)

 

Trött mamma? Neeeej inte alls... vad får dig att tro det? ;)

Kärlek

Igårkväll på jobbet, när jag väntade in det sista tåget, satte jag mig med min mobil och kollade på videos på Aimee. Kärleken och värmen jag kände(känner nu mer såklart) är obeskrivlig! Tänk att den där lilla spillevinken på filmen i min mobil, är MIN dotter. Hon är en del av mig och en del av den man som jag älskar.


Är inte det helt galet? Att hon har en liten del av mitt dna och en liten del av Joakims dna i sig. Att hon har varit i min kropp....


Det blir bara bättre och bättre, känslan av att vara mamma. Det där som var så jobbigt de första månaderna när jag kände mig instängd, trängd och ensam. Då när allt var mörkt och ingen förstod.
Nu får jag höra MAMMA varje dag. Jag får kramar, pussar och kärlek tillbaka av min fina dotter. Min gris som igår lärde sig säga två nya ord, "BONG" - Ballong. "BOM" - Kom. 



Jag är så stolt över min dotter! Jag är så glad över att se på henne och veta att hon är en riktigt trygg individ, en människa som kommer stå för den hon är. Det känns så underbart att få se hur hon utvecklas och blir ett barn - för i mina ögon är hon ju fortfarande bebis! haha

Just nu står hon och kollar på tv i sin pepparkaksklänning, med napp och snuttis i famnen. Mysdag har vi idag. ♥

I MADE IT HOME!

För er som ligger hemma under ett täcke utan att ha tittat ut genom fönstret på ett par dagar... DET ÄR SNÖSTORM UTE! Jodå. Själv har man jobbat inatt. Och för att ta mig hem använde jag mig ömsom av min cykel och ömsom av mina trötta ben. Stackars Stackars Stackars mig ;)
(Bara 45min tog det)


Nu har jag värmt upp mig igen med torra rena kläder och varm oboy. Snart ska jag sova. Imorgon är jag ledig och då ska jag åka o handla lite. Hoppas på att det ska sluta blåsa så man kan åka pulka med grisen också!

Smått och gott

Denna vecka är det bara förskola på fredag för Aimee. Känns bra att aldrig ha henne heldagar, alla dagar i veckan, flera veckor irad. Hon behöver stabilitet och trygghet hemma också.
Men så är ju jag och min sambo lyckligt lottade att han går i skolan och jag jobbar oregelbundna arbetstider i skift. Då går det ju göra så här.

Får se hur det blir sen i december då det är schemabyte + att Sodexo tagit över två nya tåg att städa = mer jobb! :)





Nu ska jag busa med grisen ♥

Efterlysning!!

Jag vill ha utmaningar i fler tårt- och cucpakesbeställningar! Känner du någon som ska fylla år, vill bjuda chefen på fredagsfika eller ska du bara bort på husesyn och vill ha med dig en annorlunda give-away?

Sprid ordet och mitt namn, länka gärna på er blogg eller facebook.

Kolla in min andra blogg;  ANGELICAS CUPCAKES och kolla vad jag gjort tidigare. 





De två senaste bakverken jag gjort. Resten ligger på en extern hårddisk efter att vi fått nollställa vår dator som blivit lite seg... 

Men som sagt, på andra bloggen finner ni massor av fler bilder :) 



Weekend

Igår fick det bli lite datorfritt på kvällen. Kände mer för mys än dator ;)
Vi var iaf på julmarknaden i Trädgårdsföreningen med min familj, köpte inget. Fanns mest skit om man säger så. Efter en kall rundvandring där tog jag och älsklingen vårt barn till pastarestaurangen på platensgatan för lunch innan jag begav mig till jobbet. 14.45-21.00. Tråkpass som jag tagit på mig extra eftersom att jag var sjuk tre dagar förra veckan.


Idag har vi haft löjligt lång sovmorgon och mys hela förmiddagen. Sen iväg för lite inflyttningsfika hos farbror Robin och sedan söndagsmiddag hos svärisarna. Nu ska vi kolla på lite fantasyfilm och ta vara på vår söndagskväll. Imorgon går min sambo hemifrån innan jag går upp och han kommer hem efter att jag åkt till jobbet, när jag sen kommer hem på natten då sover ju han! Galet när man jobbar kväll. Skönt att det inte är så ofta. :)




Fisen fick springa fritt i järnvägsparken efter lunchen igår

Bang Bang

Min unge har en förmåga att slå sig i skallen lite överallt. Så säger vi BANG BANG HUVET. ajajaj ... haha då går det mesta över. :) Nu har hon iaf en stor röd bula mitt emellan ögonbrynen efter att ha busat i mammas och pappas säng.


Nu har hon dock glömt bort det hela och har lite springtävling med sig själv här i vardagsrummet.
Och så hoppar hon. (läs tror att hon hoppar, hon lyfter liksom inte från marken ännu)


Orkade inte fota kläderna jag köpte igår, så ni får två bilder från lindex hemsida :)

 

Halva dagen....

Gick upp och åt frukost med min lilla gris, efter att vi haft sovmorgon och myst i sängen lääääänge. Sen fick grisen bada(hon hade ju ätit yoghurt och macka själv = mycket grisande) medans mamma trollade bort mörka ringar under ögonen och finnar på hakan.

Sen satte vi igång en maskin tvätt, bäddade sängen och packade skötväskan. På med ytterkläder och iväg till Ekholmen centrum. Premiär för LINDEX! Sweet tycker morsan som anser att Lindex är bästa butiken... det var hon inte ensam om, men kom iaf därifrån med två tröjor och en pepparkaksklänning till grisen samt två par svarta strumpbyxor till morsan.

Fort hem för att stilla hunger och trötthet. Medans grisen sover fixar morsan med tvätten och dricker kaffe. Snart ska vi ner till stan för att göra ärenden och möta upp farsan. Middag på stan - FREDAGSMYYYS. ♥


Hoppas ni har en underbar fredag

Att varva ner och ta det lugnt

Vem fan kan göra det? (Med gott samvete alltså...)

Jag har så jävla svårt. Det känns hela tiden som om jag "försummar" mitt hem, mina vänner, min familj och bakningen när jag sätter mig vid datorn ett tag, stannar liiiite längre i badrummet för att lösa korsord/läsa skvaller eller dumglor på ett halvkasst tv-program.

Men jag måste väl få andas en stund ibland liksom?!!? Synd bara att jag inte tillåter mig själv att göra det utan att känna stressen av "allt som borde göras"....


Pratade om det med finaste Jessica igår. LEDIG - vad är det? Nu är vi vuxna och då går det ju liksom inte slappna av så ofta. Det är så mycket som man ska hinna med.
Tvätten, disken, damsugning, handla, laga mat, planera inför storhelger, fika med vänner, träning, mys med sambo etc etc. Utöver detta så vill man ju också bara vara själv - ro om sin inre själ genom att piffa med sitt yttre kanske ;)
Så jag ska kolla igenom kalendern noga och boka en ANGELICADAG. Då ska jag utnyttja mina presentkort och fixa till mig själv.

"Syskonkärlek"

 

Aimee ska ge Daisy en puss. 
Daisy vill inte ha en. 
Så Aimee poserar istället lite sådär fejk bredvid istället så morsan kan ta en bild på sina två bebisar.





Idag har Aimee fått busa av sig ordentligt med TantJessica ♥  Tack finaste för en härlig fikastund.

Annars har det gått så som igår. Fullrulle. Imorgon ska jag ta det lugnt. Efter jobbet iaf... Eller efter jobb, middag och barnsövande ;)
Godnatt my lovers!

Inte helt frisk

Det känns ju nu efter en heldag med full fart, att man inte är helt frisk ännu. SABLARNS! Men har inte råd att vara hemma mera. Bita i sura äpplet och köra så gott det går.


IDAG:
Upp och klä på mig och barnet. Lämna barnet på förskolan. Åka till jobbet. Jobba.
Åka hem från jobbet. Hämta barnet p förskolan. Gå hem. Vika ren tvätt. Sätta på ny maskin tvätt.
Plocka leksaker och annat löst skit. Laga middag. Bada med grisen. Klä på oss.
Åka och storhandla. Hem och packa upp varor. Diska. Äta kvällsmacka. Betala räkningar.
Nu ska jag sova.....

För imorgon ska jag bli intervjuad till Sodexos personaltidning. Sen ska jag hämta hem ungen och fika med min finaste Jessica innan vardagen rullar på så som ovan...
Ja det är så här när man är vuxen och småbarnsförälder. Men vet ni vad? Jag skulle inte byta bort det för någonting! Hur jobbigt det än känns, hur mycket jag än gnäller eller hur mycket jag än suktar efter en riktig partyevening... nej aldrig. Mitt liv är mitt allt.


Hoppas ni har det lika gott som jag! (Minus täppt näsa och ledvärk!)

Presenterna!

Jag har ju helt glömt bort att visa alla finfina presenter jag fick förra helgen när jag hade kalas! Jag är helnöjd med allt. Och känner mig lyckligt lottad att jag ens får presenter fortfarande. Ska ju klassas som vuxen vid det här laget och så har man dessutom avlat av sig = barnen får presnterna ;)

Vilket min morfar tar fasta på så grisen fick en jättemysig fårpläd som ligger på hennes golv.

TACK igen till er alla som var med och firade min dag och som kom med allt fint!

Förutom det som finns på bild fick jag även blommor, krukväxter, pengar, choklad.


Ett kakfat som jag har suktat efter i flera år!



Mina nära och kära känner mig - Cupcakes-prylar går alltid hem! Plåster och julgranspynt :)



Giftcards! Giftcards! Giftcards!
Love it! Love it! Love it! 

Det är dig du pratar om

Pekar man på någon annan, står man ofta själv med skuld.

Oftast när folk säger att de inte vill göra något på ett vis; "för att då skulle dom andra säga så här om mig."   Ja då är jag säker på att man säger så för att man själv skulle gjort på det viset!


Peka inte på mig och säg hur jag skulle reagera, bara för att du själv skulle reagerat så.

Lördag

Idag har det varit fullrulle med lite hushållssysslor som man bör ta ta i efter att ha varit sjuk i flertalet dagar och det inte blivit av liksom... Men det har inte bara varit "tråksysslor" idag.

Vi har även hunnit med att vara på DOP FÖR VILMA. Sötare unge är svårt att hitta. Det var inte alls läskigt att bli döpt tyckte Vilma, tvärtom. Hon ville gärna fortsätta plask i vattnet efteråt. :) Sen var det fika och barnbus. Kul att vår unge kan bete sig bland folk (läs ibland) haha


Nu står det kvällskaffe med mannen min och så lite bloggning såklart!
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll ♥




Har ni fått upp något vinterljus ännu? Det har vi! Tycker att det är så mysigt :)

Är ni kära i varandra?

Hur ofta hör man hur föräldrar skämtar om hur deras söner kommer bli de stora tjej-tjusarna eller att deras döttrar kommer bli populära hos pojkarna?  - OFTA
Hur ofta hör man föräldrar fråga sin dotter om hon är kär i granntjejen eller om sonen kommer krossa pojkarnas hjärtan när han blir äldre?  - ALDRIG



För mig är det väldigt viktigt och faktiskt självklart, att min dotter växer upp i en familj där det är okej att vara kär i vem man vill och att man kan vara kompis med det motsatta könet utan att behöva bli retad för att man ska vara kära i varandra.
Jag jobbar hårt med mig själv för att stoppa de klassiska klyschorna. Att inte säga saker som kan ge mitt barn men för livet. Att inte lägga samhällets normer och mallar på henne - utan ge henne möjligheten att få vara sig själv oavsett vilken sexuell läggning hon finner sig ha när hon upptäcker den. 



En sak som man ofta gör fel, tror jag, är att öppet håna homosexuella människor. Att använda slangord för just homosexuella som slagord - Flata! Bögjävel! Soo Gay! Fjolla! Butch!
Redan här säger man åt sina barn att det inte är okej att vara homosexuell. Man säger att män får inte jobba som frisörer - för då riskerar man att kallas för fula namn....




Tänk på att det du idag säger om andra, kan bli ett slag mot ditt egna barn i framtiden!


Still sick

Sitter uppkurad i soffan med Joakims tröja på mig. Känns härligt med hans doft runt mig nu när jag är hemma och är sjuk.
Börjar dock bli jävligt rastlös nu... hatar att bara ligga ner. Finns massor att göra här hemma och jag är sugen på att baka. Men det är bara att fortsätta med kurering av mig själv. Imorgon ska jag banne mig vara frisk för då är det dop för Vilma! :)



Förresten. Ni har väl inte missat min bakblogg? Nu är det massor av uppdateringar från mitt kalasbord och dess godingar jag bjöd på för en vecka sen.


Att få mysa med grisen

Nu för tiden springer hon omkring här hemma med det mesta i högsta hugg och skriker utrop. Oftast förstår jag inte vad hon menar, men svarar alltid lika glatt för att uppmuntra hennes tal och visa att det är bra att hon tar plats och utvecklas.
Ibland upprepar hon samma ord i timmar. Det är kul. Not! haha Igår var det "gunga" som var favoritordet. :O Imorse var det "biiilar". Inte bara "biiii" som hon brukar säga, nej nu har vi lärt oss att säga ordet i flertal också! yey!


Det är vid sådana tillfällen som man blir så glad i henne att man vill krama om henne, pussa på henne och viska "jag älskar dig" i hennes öra. En såndär löjlig hollywoodfilm-scen med massor av kärlek.... Men icke! Här ska det inte kramas! Pussa mig och jag slår dig i ansiktet mamma!!   


Men så kommer de där ljusglimtarna i en mammas liv, där deras annars så okärleksfulla barn - vänder och vill mysa! Jag blir så varm i hela kroppen och gråter när det sker. Jag suger in varje lilla uns av hennes varma andetag när hon ligger och myser bredvid mig i sängen och vill att det aldrig ska ta slut. Inatt har hon sovit inne hos oss - utan att jag har blivit sparkad på. Tvärtom. Det har varit mysigt.



Att vara mamma är det bästa och värsta i mitt liv. Skönt att det positiva och bästa slår det dåliga med hästlängder ♥

Sjukstuga

Fy fan vad trött jag blir på att vara sjuk!!!! blääääääääää Bara en massa gnäll här hemma från mig idag. Har sovit två längre stunder, ätit strepsil och panodil. Inget har hjälpt speciellt mycket. Men så är det att ha gris på förskola :)


Grisen mår iaf bra. Pratar på som en tok här hemma och visar på hur glad hon är att få vara tillbaka på föskolan efter mer än en veckas uppehåll! Känns underbart att se hennes positiva utveckling och hur hon mår bra av att vara där. Men så har vi ju fått det bästaste stället också!

Det roligaste just nu är när hon säger Dude! haha


Grisen fick en egen ballerinakaka på kalaset i lördags. Hon åt upp nästan hälften innan det sa stopp och då var det bara att torka av henne så hon kunde få leka av sig med kusinerna. Skönt att hon själv vet när det tar stopp, hon har liksom aldrig ätit tills hon kräkits eller så :)

Arsenalbaby

Lillasyster min och hennes kille tog en weekend i London härrom veckan. Så här hemma skickade min Joakim med dom lite pengar för att köpa en fotbollsdräkt åt Aimee.
TACK för att ni ställde upp och köpte denna åt grisen ♥





Ja, för är man ett Gunners-fan så är man. Den lilla pyjamasen har hon ju vuxit ur för längesen...

Fint sagt

"Jag vill inte vara med dig trots att du är som du är, utan just för att du är som du är."





Idag är det min dag!

För 25år sedan föddes en liten skit. I födelseannonsen som sattes in i tidningen stod det;
"Det blev ingen Joakim. Det bev en Angelica."  Min familj är ganska dålig humor säger folk... hahaha

Nu 25år senare hoppas jag att det fortfarande är okej att jag är en Angelica ;)Min mamma har trots allt fått en svärson som heter Joakim! Han står och fixar lunch till oss nu. Om en timma börjar kalaset. Då bjuder jag bl.a. på detta.




Jo det var en grej...

Det här med genus. Den som kan förklara det på bästaste sätt är LD.

Kolla HÄR!!! Det är ett måste!!!


Genus är viktigt. Det är viktigt för våra barns framtid. Eller vill vi verkligen att dom ska växa upp och bli som oss där mannen ska vara si och så och kvinnan ska vara si och så? Att man ska sättas i ett fack beroende på vilket kön vi har....


En av sakerna som genus handlar om är kläder. Dess färger, former, tryck och material. Att låta alla barn ha lika värde i alla kläder. Att alla barn ska få ha samma kläder avsett vad dom har för kön innanför blöjan.

Aimees garderbo innehåller alla färger, gult, blått, grönst, rosa, lila, svart, vitt, grått, orangt, rött. Hon har byxor, tights, strumpbuxor, klänningar, t-shirts, tröjor, munkjackor, hängslebyxor.
Det vi inte har är några tofsar eller andra accesoarer då hon fortfarande är för liten för det, fyller liksom ingen funktion. Speciellt inte nu när hon inte ens har hår ;) Dessutom är det ganska lite tryck på hennes tröjor, så som Bilar, Hello Kitty och andra figurer.

 
 
 
 
 
 

Jag vill att Aimee ska veta när hon växer upp att hon kommer alltid vara en tjej. OAVSETT vad för färg hennes byxor har, vad hon tycker om för filmer, vilket fritidsintresse hon vill utöva eller hur hon är som person. Och att det är okej. För hon ska vara hon, ingen annan.

Myyyyyyyyys

Det känns som om jag är bakis idag. Lämnad ensam med en skitunge som pillar/slår/kladdar/slickar på allt hon inte får.... Micron, Tv:n, alla sladdar, lampknappar, spisen, spegeln  Ja ni fattar. Hon är så pillig i fingrarna att det är galet.

Lite kan vara att hon behöver lite mer stimulans. Nu har hon varit hemma mer än en vecka från förskolan... Blir så när mamma har lediga dagar mitt i veckan. Sen blev hon ju sjuk igen, men är nu friskförklarad av doktor Anders. Hoppas det inte kommer tillbaka bara! :) Men nästa vecka går hon alla dagar! Annars är det ca 2-3 dagar i veckan. Skönt som fan att slippa ha henne på förskola varje dag, heldagar. (För hon går nästan bara halvdagar) Det är bra att hon får vara hemma med sina föräldrar och veta att hon har en stabil grund i livet och hemmet.
Hon är ju redan trygg i sig själv, vilket gör att hon är väldigt framåt och tar för sig. Hon pratar gärna med folk och blir inte rädd för folk.




Jag känner att detta kommer bli en lång dag. Nu är hon iaf road med lite sugrör! haha Snart ska vi dammsuga. Hoppas det går, lite varannan gång som hon tycker det är kul. Måste iaf göras idag för imorgon fyller jag ju år och ska ha kalas!

Men först ska jag rycka upp mig med lite kaffe och hoppas på att jag blir piggare. Vet ju en till som kommer sova middag efter lunchen iaf! ;)

Hoppas ni alla får en superbra fredag ♥


Detta är livet

Gick upp och cyklade till jobbet. 08.00
Cyklade hem från jobbet och kom hem. 15.30
Vek tvätt, plockade undan grejer och busade med grisen. 17.00
Diskade, städade i köket och bakade tre sorters cupcakes. 19.00
Nattade grisen och drack kaffe framför tv:n med min äskling. 20.30

NU ska jag ta tag i resten av det bakrelaterade jag har att göra inför kalaset :) Imorgon ska jag och grisen åka ut till Tornby med min mormor&morfar. Sen jobbar jag kväll/natt. På torsdag är det återbesök hos Anders och så ska jag jobb kväll/natt igen. Fredag är jag helledig och ska ha mammadottermysdag varvat med kalasförberedelser.






Har jag sagt det förresten? Jag fyller år på lördag! :)
Funderar på vad jag önskar mig(förutom en Kitchen Aid som kostar en halv förmögenhet).....

* Ett frisörbesök!
* Bakgrejer.
* Presentkort på BikBok.
* Kamera
* Hårfön
* Ett muffinsträd



Förkylningsastma

Skrev j igår om hur grisen börjat hosta igen. Natten blev förjävlig med hosta hosta hosta hosta och åter igen, hosta! Sen fick hon sova lite hos oss lite...
Imorse sa jag till min älskade man att han allt fick klä av sig och lägga sig i sängen igen. Ingen kola för honom, för Aimee måste få träffa en läkare med den ansträngda andningen som hon hade när hon låg där bredvid mig :(


Jag åkte till jobbet med vemod i kroppen, trots de kärleksfulla pussarna och vinkningarna jag fick av henne när jag gick.
Älsklingen fick en tid hos Anders Svensson, barnläkare. Det fastställdes att hon har en jättevanlig förkylningsastma! WHAT?? 

Jävlahelvetesfittaidiotfan!

Nu har hon iaf en inhalator med två olika mediciner som hon ska tvingas ta varje dag. Det gråts och skriks, men vad ska jag göra? Jo, jag sjunger, dansar, klappar händer och säger hur duktig hon är efteråt. Och så får hon en hembakad vaniljkaka :) Jodå! Jag mutar mitt barn. Jag ger henne en belöning! 




Nu ska jag snart baka chokladbollar. Så imorgon får hon både kaka och chokladboll! haha Mammas ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu