Lite nattsudd och tankar om livet

Jag har åsikter om livet, barnuppfostran, ekonomi, arbeten, miljön, film, kläder, alkohol - utifrån mig och mitt liv. Men gör det mig till någon bättre människa än andra? Verkligen inte!
Har jag alltid rätt? Verkligen inte!
Tänker jag alltid innan jag talar? Verkligen inte!
Har jag samma åsikter idag som för några år sen? Verkligen inte!



Jag utvecklas som människa, mamma, vän och arbetskamrat varje dag. Jag ändrar mina åsikter efter att ha levt ett tag längre och jag förnyar mig efter nya upplevelser.
Är det inte lite det livet går ut på? Att lära sig nya saker, ändra uppfattning, åldras, utvecklas, diskutera, leva fritt och att få tycka och tänka.....


Löjligt att tro att jag är samma jag idag, som för ett år sen, två år sen, fem år sen eller tio år sen!
Jag är självklart jag och mig själv. Men jag utvecklas och blir äldre. Jag går vidare och har absolut inget intresse i att rota i gamla saker jag en gång tyckt och tänkt. Gud vad jobbigt allt skulle vara då!
Men blir det inte lätt så för oss människor? Att vi fortsätter tycka något "bara för att", man kan inte ändra på sig för då är man rädd att andra ska tycka att man är konstig. Man vågar liksom inte svälja stoltheten och erkänna att man tyckte lite knas då, men att man ändrat sig idag.


Jag anser mig inte vara bättre än någon, tvärtom! Men jag är en sån person som vågar säga saker, tycka saker och det kanske stör folk. Det kanske gör dom rädda och avundsjuka, då de själva önskar att de kunde sätta ner foten någon gång och säga ifrån. Vad vet jag?
Inte mycket, men när jag känner något och tycker något - ja då säger jag det. Varför inte liksom? Det kan ju skapa en debatt som kan ge mig nya vinklar i ämnet och nya erfarenheter. Alltså jag kan utvecklas! Om jag inte skulle ta upp ämnen och diskutera, så skulle jag dö inombords.



Dagens Aimee hade somrig t-shirt med monster på. Guuuud vad jag längtar till sommar nu! Våren får gå fort tycker jag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu