Önskelista till Aimee 2år

I sommar fyller Aimee två år och det är några saker som vi redan nu vet att hon önskar sig.




Gunghäst! Vad det är för djur spelar nog ingen större roll för fisen, men hon älskar att gunga på denna leksak. Men hennes föräldrar uppskattar om det är någonting som är färgglatt :)



Duplo! Hon fick i julas ett par set med lite duplo i, nu kan det behövas lite fler duplo-klossar för att kunna bygga lite mer.



Klistermärken! Sen hon fick ett ark med klistermärken har hon blivit överförtjust i att plocka bort och sätta dit dessa på papper. Nu har dessa dock tappat klisterförmågan eller sitter fast ordentligt... Motiven får gärna vara blandade.

Målarbok! Aimee har fram tills nu "bara" fått måla på enfärgade papper här hemma, kanske är det dags för henne att få sin alldeles egna målarbok med motiv i. Kanske något enkel med ex djur i som hon ska fylla i med färg :)



Böcker! Dock är det viktigt för hennes föräldrar att dessa kommer från förlaget; OLIKA FÖRLAG. Där de har böcker som är genusmedvetna och jämställda.
Dom finns på Hertig Karlsgatan 2 här i Linköping, men har även en superbra hemsida; www.olika.nu
Alla böcker som finns för barnen hos Olika förlag är värda att ha till sitt barn :)



Idag är hon så kär i Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter, Saltkråkan med flera. Så musik, film, bild, gubbar och liknande som har med Astrid Lindgren att göra kommer vara superpopulärt hos Aimee. Sjunger med i alla låtar gör hon varje dag och att få upptäcka Astrid Lindgrens värld vore ju underbart för lillfisen(och hennes föräldrar... haha)

Kommentarer
Postat av: farmor

så bra då vet vi =D

2011-04-14 @ 14:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu