94,4

Barnet är idag 94,4cm lång och väger hela 13,6kg. Det vet vi för idag var vi på 2,5års kontroll på BVC.

Sköterskan var mer än imponerad över Aimee och hur utvecklad hon var, så jag blev mer än stolt över min lilla grisegno
. Jag har ju ingen att jämföra med, utan för mig är det självklart att hon kan prata så mycket, göra sig förstådd och kan förstå så mycket som hon gör. Det är inte konstigt att hon själv går in i sitt rum och lägger sig tillrätta i sängen efter att vi borstat tänderna. :)
Barn är olika och när någon säger bra saker om mitt barn så blir jag stolt och tar åt mig en del av äran. Då jag är en stor del av hennes uppfostran. Men jag ger även en stor eloge till Montessoriförskolan som Aimee går på, då dom har tagit sig tid och funnits där i Aimees utveckling. Dom har låtit henne gå vidare även om andra stannat kvar. Dom ger möjligheterna för mitt barn att fortsätta utvecklas i sin takt och personlighet - utan att tänka på hennes ålder.





Samtidigt som jag känner den stora stolheten över mitt barns framåtanda, sprudlande personlighet och utvecklade färdigheter, så blir jag även rädd för att andra ska se det som "skryt". Att andra ska tycka och tänka... Men för att stilla dessa människors sinnen så kan jag även meddela att inget barn föds utan små djävulshorn ;) Det gäller bara att man som förälder gör valen i livet som kan förändra och ge en bättre plattform för barnet att utvecklas på. Samt att man bemöter barnet utifrån dess humör, trotsålder eller personlighet - inte efter hur barnet "borde vara".
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu