Väx upp

Snälla, gör dig själv en tjänst och sluta läs min blogg om du inte kan låta bli att kommentera "anonymt". Du lämnar ju samma IP-adress varje gång = jag vet att det är du S.E.

Dessutom så visar du bara gång på gång hur otroligt ointelligent du är när du skriver att jag inte borde jobba som städare om jag vill ändra på könsnormer, till ett inlägg som inte har med mitt yrkesval att göra.
Jag har gjort ett aktivt val att arbeta som städare/lokalvårdare/hygientekniker, det ska jag inte behöva ändra på för att kunna ändra på samhällets syn på könsroller och genusmedvetenhet...


Läs om inlägget och läs rätt. Jag anser inte att människor ska få "lön" för att ta hand om sina barn och sitt hem för att de inte vill vara ute i det riktiga arbetslivet. Att ta hand om sitt liv är inte ett arbete, det är en livsuppgift och ansvarstagande över sig själv.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag syftade inte på inlägget. Du kommer aldrig lyckas förändra världen så då får du ju ändra i det närmsta istället. Städare är nästintill allihopa kärringar och du följer ju normen där! Varför inte bli brandman?

Om du syftade på mina initialer så är de I. M!

2011-03-01 @ 12:25:42
Postat av: Angelica

Anonym Jag har inte sagt att jag ska förändra världen. Vart har du fått det ifrån? Och varför kommentera ett inlägg, om det inte är inlägget som du syftar till?



Varför får jag inte arbeta som städare? Vad är det som stör dig så mycket i mitt yrkesval?? Jag kan liksom inte förstå hur det kan störa dig? Du känner ju inte ens mig. Förklara gärna...

Jag vill inte arbeta som brandman, det är inte någonting passar mig. Likaså Läkare, budbilschaufför, servitris, obducent, musikproducent, psykolog etc. Behöver du mer förklaring så får du gärna läsa gamla inlägg om mitt arbete och hur jag trivs.



Och jag vet att dina initialer inte är I.M. Eftersom att du kommenterade på ett gammalt inlägg i oktober ang mina bröst och lämnade då både namn och bloggadress, sen har du fortsatt kommentara "anonymt" här från din IPadress. Och jag tror inte att det är varken dina söner eller din man. Föga troligt att du heller har kompisar som smyger in på din dator och lämnar anonyma kommentarer här!

Så lägg ner eller så lägger jag ut all info här.

2011-03-01 @ 13:35:09
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu