Du känner inte mig

Du känner inte mig genom att läsa min blogg.
Du vet ingenting om mig genom att ha läst mina inlägg. Den här bloggen är inte ens ett år gammal och du tror dig veta vem jag är?
Jag blir inte ledsen av ditt personangrepp, jag blir ledsen för din skull då du klart och tydligt visar att du inte är en mogen människa. 

Jag känner inte dig, vet inte vem du är förutom nu ditt namn och att du har barn samt utbildar dig till lärare. Men dina ord säger mer än vad du tror om dig själv när du skriver så som du gör på ett så offentligt ställe, både i diskussion och i mail.
Skulle du uppskatta att få ett mail med dom orden, när de inte ens stämmer? Nej, jag tror inte det. Men jag är inte som du eller känner dig, så vad vet jag?


"
Angelica: Du har en gris till unge, torkar pensionärer i röven och bakar kakor... Klart du vill försöka bli sedd på något vis?! Då hakar du på denna trend! Varför ska du operera dina hängbröst? För att karlar inte tänder på hängbröst? Varfö...r bryr du dig?

Jag tycker bara det är så larvigt för man kan ge barn samma möjligheter utan att överdriva! Och vi läser genuspedagogik på lärarprogrammet, ca 2 h på 4 år! Så viktigt är det!

"


- Denna kommentar, och även i mail, fick jag i en diskussion om genus.......

Nu drar jag!

Vet inte hur pigg jag kommer vara på att blogga ikväll när jag kommer hem från mässan, så tänkte vara lite snäll och visa er tårtan! :)
Kvaliten är som den ska med tanke på att bilden är tagen med min mobil.Ingen hosta!

Sen grisen gick och la sig klockan 19 har hon inte hostat nåt alls! Skönt Skönt! Men det var med hjälp av medicinen. Fy fan för att tvinga i henne den.
Skönt är det dock när vi är klara, för så fort vi plockat bort inhalatorn, röret och masken så är det som om ingenting har hänt!bVi fjäskade för henne med lite choklad efteråt ändå. hahahaSötnöten får en kvarts liten bit av en ruta Marabouchoklad i taget och sitter så snäll mellan oss i soffan, mumsar och njuter av den lilla biten. Efter några bitar är hon nöjd och går mer än gärna och slänger skräpet utan att gnälla om mer! :) Det lönar sig att uppfostra "hårt" när det kommer till sötsaker. Hon vet fortfarande inte vad godis/snacks är.
Säg dock inte ordet kaka i närheten, DET vet hon vad det är ;) Inte så konstigt kanske... haha


Nu väntar vi in Modern Family på tv4, sen ska jag sooooova! Förkylningen har tagit ett hårt tag om mig, så behöver vila lite nu känner jag.Vad fan gjorde jag med mitt liv innan detta??? Inte mycket ;)
Jag önskar alla mina nära och kära att få känna den kärlek som jag känner för min familj. Finns ingenting som slår det.

Sen är jag inte sen med att ibland önska mig en dag eller två med ensamhet i lugn och ro ;) Egentid är viktigt för mig och min överlevnad om man säger så....

Som att gå in i en vägg

Jag har åkt på en förkylning som total täppt till varenda por i mitt ansikte... Så det känns tammefan som att ha gått in i en vägg, går inte andas med näsan för den är full med snor och går inte andas med halsen för den brinner och rivs.

Men jag är inte bitter! Jag har all tid i världen att ligga ner och vila ut på just nu ;) hahaha

ÄSCH! Jag dricker lite kaffe, sätter upp det lilla hår jag ha på huvet och kämpar på. Har en ersättare för mig på jobbet så jag slapp åka dit iaf. Så nu är det bara att jobba med bröllopsmässan som gäller. Tre dagar kvar, sen står jag där nervös.

Vad kommer folk ställa för frågor och kan jag ge dom något svar?
Vad kommer folk tycka och kan jag ta dålig kritik?
Är jag redo att möta en miljon(nej, kanske inte så många...) bridzillas som hysteriskt vill ha det perfekta bröllopet? 

Jag har iaf ett par bra idéer, några som är klara, några som jag arbetar på oh några som ska göras idag.
Här är en sneak peak
Till en helt ny nivå

Att en människa vågar skriva sina otroligt inskränkta, fientliga och omänskliga åsikter i ett så offentligt rum som Facebook... ja, det är förbi mitt förstånd.

Och dessa citat är alltså tagna ur en diskussion som uppstått genom DETTA. Till saken hör också att personen i fråga tydligen utbildar sig till lärare.... Hoppas innerligt inte att denne kommer arbeta som lärare i en skola som min dotter kommer gå på i framtiden!


Och som sagt så föds vi till pojkar och flickor av en anledning. Flickor kan inte fortplanta sig med flickor, inte ska man väl då främja homosexualitet?  "


"  Nej, homosexualitet är inte medfött. Skulle det vara något "genfel" då? Eller en mutation? Aldrig! En mutation är till för att vi ska överleva bättre, och det gör vi ju inte om män vill ha män och kvinnor vill ha kvinnor!!
Därför tänker inte...
jag lära mina barn att "pojkar får vara kära i pojkar". Men är det något de kommer på senare är det ju inget att göra åt liksom!   "


Allt det här med jämställdhet och genus är ju bara blaj! Som det här med könskvotering, i vuxen ålder, hallå-har-ni-ens-något-under-pannbenet liksom?  "

Kläder

Jag blir så trött på ignoranta idioter som inte fattar innebörden av vad vi lär våra barn när vi redan från födsel talar om för dom hur de ska vara för att passa in i samhället, vilka de ska leka med och vad de ska göra för att få uppmärksamhet.

* Tjejer ska klä sig i tajta ömtåliga kläder för att de ska hålla sig inne och leka med sina rosa dockor på den rosa spisen. Eller så ska de klä ut sig till prinsessor och få härliga utrop som "meen åååå sååå fiiiin du ääär då!" .....

* Killarna i sin tur ska ha slappa jeans som har en extra jeanslapp sydd på knät så de ska ara mer tåliga i deras vilda klätterlekar utomhus, samtidigt som de får höra "fan vad cooola ni är grabbar!" ....

FÖR JO. Barn bemöts olika utifrån vad de har för kläder på sig. JAG LOVAR! PROVA SÅ FÅR NI SE! Jag vet detta såååå väl eftersom att jag klär min dotter i alla typer av kläder och färger. Och hon bemöts olika varje dag.


Det hjälper ju inte att klädbolagen envisas med att beställa, tillverka, sälja kläder som låter detta fortgå.
BARN behöver inte ha olika former på kläder bara för att de har olik kön. BARN har samma kroppsform innan puberteten. ALLTSÅ - om en tjej är 116cm lång, så är hon ju lika lång som en kille som är 116cm lång. Eller hur? Och borde de då inte kunna ha samma storlek i kläder från båda avdelningarna då??

MEN ICKE  ÄR DET SÅ!
LÄS! BEGRUNDA! TÄNK! ENGAGERA DIG! DISKUTERA!

TÄNDER!!!

Ungen är tydligen inte så sjuk... det är tänder. Herremingud stackars barn! Det måste ju göra fuktansvärt ont i munnen på henne nu är FYRA-FEM tänder på gång(två har spruckit ut). Salivet rinner, hon är svullen i hela munnen, gnäller, lös i magen och har feber lite tillochfrån.

Men hon visar stolt upp sina tänder om man frågar :)
Dock inte tillräckligt länge för att få fota dom.

Skönt är det iaf, för imorgon skickar vi henne till förskolan igen så älsklingen kan åka till skolan.
det har varit tre stycken små gaddar därnere länge nu, så nu ska det jämnas ut!  

Stötande?

Det pågår en riktigt hetsig och för mig allmänt fruktansvärd diskussion runt hela världen just nu. De som är FÖR och de som är EMOT har så mycket konstiga argument att jag nästan trillar av stolen.

Vart är vägen på väg när en kvinna som ammar sin son kan kallas för pervers, stötande eller äcklig?
Vart är vägen på väg när folk anser att kvinnor som fött barn bör hålla sig hemma om de inte kan sluta att amma sina barn i offentliga rum?
Vart är vägen på väg när folk anser att en nybliven, ammandes mamma ska gå in på en urinluktandes och bakteriellfylld toalett för att ge sitt barn den föda som den behöver för att överleva?
Vart är vägen på väg när en kvinnas bröst endast ska ses som någonting sexuellt?
Vart är vägen på väg när det ses som mer naturligt att visa upp halvnakna kroppar på reklamskyltar, än att låta en kvinna amma sitt bröst?
Vart är vägen på väg när man jämför amning med att kissa och bajsa?

Vissa människors kommentarer på den här artikeln skrämmer mig och gör mig så jävla ledsen. Jag är en kvinna som ammat otaliga gånger i offentliga rum - och att veta att folk har sagt sånt om mig när jag gjort någonting som fan är det mest naturliga med vår arts överlevnad ..... ja, det gör mig rädd över samhället som jag nu satt ett barn att växa upp i!!
Hur kan man se någonting konstigt med dessa bilder?? ....
Du ser ju knappt att det är ett bröst för fan!

Snorigt och febrigt

Jag visste väl att det var för mycket begärt. Ungen har feber, snorar som en tok och hostar... Skönt att det inte gnälls dock! Speciellt med tanke på att två nya tänder har kommit och fler är på G. Och det kan jag tänka mig gör ont och är jobbigt. Speciellt nu när det är lite svårt för henne att andas genom näsan.

Nu ligger hon och sover. Hoppas på att det går över fort. Blir ledsen när hon är sjuk, det vill ju ingen förälder att sitt barn ska vara!

Tankarna flyr och far


Jag och min dotter är väldigt lika har jag märkt;
* Tålamodet
- vi har inte en uns av det i vår kropp. Från noll till hundra på en millisekund.
* Tjatet - vi kan bokstavligt talat, prata ihjäl folk. Det är liksom aldrig tyst när vi är i närheten.
* Skrattet - det låter liksom lite fejk och överdrivet, men värst är nog att det är som ett hånskratt.
* Gnälligheten - vi kan gnälla så att det gör ont i andra människors själar.
* Spexandet - vi kan nog göra nästintill vad som helst för att få stå i centrum ;)
Monstret. 10-05-05


Toker. 10-05-06
Tänk vad tiden går!! How wonderful life is now when you're in the world.  

Ekonomi - att hushålla med begränsade resurser.

Det är inte din inkomst som sätter ribban för om du har dålig ekonomi eller inte. Det är dina utgifter!
Och du får en bra ekonomi om du går igenom vad din inkomst ger - och ställer den mot vad du har för utgifter.


Vi går alltid igenom vad vi ska få in och så får vi räkna bort vad alla fasta utgifter ligger på - därefter så kan vi se vad vi har att "leka med" när det kommer till nöjen, kläder och andra påhitt ;)
Först betalas räkningarna, sen handlar vi maten(efter inköpslista och vad som är billigast just nu på kampanjer och liknande) och sen handlar vi blöjor samt kattmat.


Vi har ingen hög inkomst - herregud en av oss är student den andra jobbar bara 70% med ett litet barn och en katt i hushållet! MEN vi kan nog säga att vi har en bra ekonomi, dom gånger då vi verkligen följer vår budget(ja ibland är vi allt äventyrliga och inte så smarta)
Så jag skulle aldrig våga klaga på att jag "inte har råd" om jag inte verkligen försökt spara in på utgifter/öka min inkomst och liknande. TILL EXEMPEL: Ta ett extra pass på jobbet, inte köpa onödiga snacks/dricka, inga färska blommor till köksbordet, sälja saker vi inte använder/behöver(ALLT går att sälja), gå istället för att ta buss, inte ringa på mobilen(smsa eller maila istället), KÖPSTOPP på allt vad gäller inredning, kläder och nöjen.

Vi har precis;
* sagt upp abonemang på LoveFilm för att spara in en peng, film kan vi se gratis på tv:n när det visas.
* gått igenom reklamblad och handlar vår mat på kampanj i olika butiker där det är billigast just denna vecka.
* bestämt oss för att sälja av föregående storlek i kläder som Aimee haft och nu vuxit ur.
* inte äta ute om vi inte har rikskuponger.Pengar är alltid ett känsligt ämne.
Har du några spartips eller liknande?? Kom gärna med dom!! Vi tar emot allt som går att använda :)

Veckan som gått....

Min vecka som gått!

Måndag: Jobba. Hämta grisen. Laga middag och städa hemmet.
Tisdag: Lämna grisen. Jobba. Hämta grisen. Laga middag och arbeta med Sockerdekorationer. Fikabesök av min morbror Jonas.
Onsdag: Lämna grisen. Jobba. Hämta grisen. Laga middag och ha fikabesök av Lundis.
Torsdag: Jobba. Arbeta med sockerdekorationer och Jessicas födelsedagstårta. Ha ensammys framför tv:n.
Fredag: Göra klart Jessicas födelsedasgstårta. Lämna grisen. Jobba. Hämta grisen. Äta, duscha och fara iväg på tjejfest hos Jessica.
Lördag: Baka examenscupcakes åt Palle samt leverera dessa. Hämta hem mina älsklingar från Tannefors för att åka hem och äta middag. Nu sitter vi här framför tv:n med lite vin och njuter av lugnet.

Och detta komma skall!
Imorgon ska det städas lite här hemma och sen får vi fikabesök av min syster och hennes kille. :)
Måndag: Ledig från jobbet för jag ska på med Nyföretgarcentrum. Sen ska jag arbeta hårthårthårt med dekorationer inför Bröllopsmässan.
Resten av kommande vecka kommer enbart gå åt till jobb, grisen och bröllopsmässan! Whish me luck ♥Handgjorda och ätbara rosor gjorda av mig

Sliten

Idag är jag helt slut och sliten.... ska snart iväg med cupcakes till Palle som tagit examen. Sen ska jag ta helg på riktigt och inte göra ett skit. Jag tänker inte ens diska! Till råga på allt så gick mina vinterskor sönder.... Eller rättare sagt dragkedjan!! Va fan! Jag har inga andra skor. Får bli ett par klackskor. Kommer se sådär lagom kul ut ;) Tur för mig att det värsta av snön är borta.


Hoppas ni får en härlig helg!
Imorgon kommer en liten bättre uppdatering om vad som skett denna vecka :)

♥ Your Song ♥

Den bästaste låten just nu; Your Song med Ellie Goulding Idag dansade vi till den här i köket, jag och min gris.
Finns ingenting som ens kommer i närheten av den kärlek jag känner för min dotter. Att veta att hon faktiskt inte bara är min dotter, utan att hon är en del av mig och mitt inre.


Just nu är hon inne i en sån härlig period med massor av kärlek att ge. Jag får alltid en puss och kram om jag ber om det :) Just nu är det bara alldeles underbart att vara mamma ♥ Hon reagerar inte på ord som snacks, godis, läsk och liknande för det vet hon inte vad det är. Men om hon hör ord som baka, kaka, vispa eller om hon får syn på en slickepott - då låter det "NOMI NOMI NAMNAM" här hemma ;)

Glädje är bara förnamnet

Idag på posten kom ett litet paket....
Det känns lite konstigt att få paket från någon som man inte känner. Men när jag öppnade upp och fick se de finfina trosorna till Aimee och det underbara brevet till mig - så försvann den känslan fort! Jag blir bara så glad över att ha så fina läsare här på min blogg!


Även om dom är lite stora, och även om grisen inte riktigt vet hur man använder trosorna än ... ;) Så är jag överlycklig öve paketet! TACK ♥ Trosorna är ju underbart snygga och härligt mjukt och bra material! Dom kommer bli kanon när potträningen kommer igång på riktigt och hon vuxit liiite till. :)

Du anar inte hur mycket jag uppskattar dig Anette! Tack!! Det värmer att ha dig som läsare och kommentator här på bloggen :)


Och Anette! Det vore kul att få återgälda denna fina gest. Maila din adress!

Dags för sängen!

Nu har vi kollat på söndagsfilmen på tv3. Kingdom - helt okej film trots att det handlar om krig och allt skit som hör till. Eller rättare sagt, resultatet av hämnd.
Innan dess fick vi träna skattmusklerna till Solsidan och Time Out. Ser fram emot kommande söndagskvällar med den komiken kan jag lova!

Men nu kallar sängen, tidigt upp imorgon när allt ska återgå till gamla rutiner där jag lämnar grisen på förskolan, åker till jobbet och jobbar för att sen direkt åka och hämta hem henne igen. :) Men ser väldigt mycket fram emot att få hämta henne och gå vår promenad hem full med buss, sång och skratt.

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Skrev ett långt inlägg som ligger i utkast. Det är inte värt att publicera det. Tyvärr. Känner så mycket och vill säga så mycket, men vad ska jag säga. Det går ju ändå inte in i skallen på den som borde förstå.
Förstå att man beter sig inte så. Man stöttar och ställer upp, inte motarbetar


* Mitt företag är inte alls en dum idé.
* Mitt föräldraskap är inte alls dåligt.
* Jag är inte alls en bitch.
Vad du än tycker - håll det för i helvete för dig själv så jag slipper få höra vad du tycker om mig hela tiden.

Jag är inte som du, eller så som du vill att jag ska vara(hur du nu vill att jag ska vara).
Men vet du vad.... Det skiter jag i. Jag ska fan inte vara tvungen att ändra på mig för att du ska bli nöjd. Jag ska få vara älskad och respekterad för den jag är, för det jag tror på och för hur jag lever mitt liv.Dagen har varit relativt stillsam, med lite bus och lek. Tvättade en maskin tvätt. Vi har lagat lunch&middag, diskat, bakat, bäddat sängar, rollat soffor, plockat och vattnat blommor. :) En helt vanlig söndag i en vanlig svenssonfamilj. And I love it!

Jobbar mest hela tiden

Idag jobbade jag och blev sen hämtad av älsklingen för att direkt åka till Willys och storhandla. Sen hem för att lämna alla varor och köra tillbaka bilen till svärisarna som alltid är snälla och lånar ut bilen!!
Om det inte var nog fick vi kalasgod middag och underbart sällskap en lördag som denna. TACK ♥Nu är det dags att sova sova sova sova Imorgon blir det bara en slappardag med mina bästaste och finaste. Joakim & Aimee. Det var fasikens längesen vi bara hade en sån dag. Tror vi stänger av dator och annan skit som oftast bara står på och stör. ;)Bockskägg. Något för dig Aimee?

Besviken

Det finns många ord för besviken hos mig just nu. Arg, ledsen, irriterad etc. Tycker det är dålig stil att göra så när man vet hur mycket jag kämpar!Hur som helst. Redan fredag. Jobbar idag, som vanligt. Och imorgon med - ett extra pass. På söndag skulle jag varit ledig, men ska flyttstäda åt mormor&morfar :) Bra att man har ett behövligt jobb ibland ;) Ska försöka hinna med lite bakning i helgen också!

Hoppas er fredag blir bra.

Jag har en idé

Det finns en grej, som jag inte vågar säga exakt vad det är, som jag är så jädrans sugen på att försöka genomföra. Men frågan är HUR? Och kommer någon verkligen vilja delta om "lilla jag" lägger fram idén??? Kanske om det inte är just "lilla jag" som står bakom, utan företagaren och ägaren av Angelicas Cupcakes ;)

Jag ska pitcha min idé till min fina vän som jag ska fika med på torsdag. ♥
Men nu ska jag fortsätta skissa på min idé och lite annat som är företagsrelaterat. Jag njuuuter och tror på detta!

Vitt landskap

Inatt måste det kommit hur många centimeter snö som helst! Helt galet vitt är det utanför mina fönster och jag tappade direkt lusten att åka till jobbet ;) Får hoppas att man inte halkar på isen som ligger under snön nu bara.
Det kommer nog gå bra.

Igår kollade vi på Solsidan. HELA första säsången. Skrattade så jag tjöt nästan. Så jävla rolig serie, så roliga människor och karaktärer, men framförallt grymt bra skådisar som verkligen är rätt för rollerna som dom spelar.

Behöver jag säga att jag numer längtar till på söndag när nästa säsång börjar.

Varför badar du alltid med kläderna på?

Ett klassiskt citat från en liten Tjorven till en Farbror Melker :)
Här hemma hos oss händer det väl inte så ofta, men ibland och då har vi riktigt kul i badet! När vi badar med kläderna på alltså. hahaa

Nu är fisen påväg till förskolan med sin pappa. Skönt att få ta det lugnt och äta frukost i tystnad för mig. Sen åker jag till jobbet. Och efter det hem igen. Ungefär så som mina dagar rullar på.... ibland tråkigt och ibland skönt.

Ringbuddies

Garderoben

I Aimees garderob finns det mesta i klädväg.
Byxor, tights, stumpbyxor.
T-shirts, långärmat, hoodies.
Klänningar, tunikor.

Kläderna är i alla färger.
Dom har även blandat med tryck och mönster.
Även material finns det blandat av, slitstarkt och lekvänligt.
Jag blir så glad av att öppna Aimees garderob, det finns liksom bara glada kläder. Och det är lekvänliga kläder som jag inte behöver oroa mig över om hon "har sönder" dom eller skitar ner dom. Hon är ju ett barn! Då ska hon inte ha en massa kläder som kostar dyra pengar och som man får ångest över om hon råkar spilla tomatsås på.

Hungrig.

Jag är så hungrig att jag blir tokig! Vi ska bli bjudna på lite käk i Tannefors av snälla mormor&morfar som flyttar idag. Men det blev förskjutet och nu sitter jag här och gnäller för mig själv ;) Får dricka lite nyponsoppa och stilla hungern lite innan jag lägger på mitt ansikte så jag är redo att gå när det plingar i telefonen.


Vad gör ni en lördag som denna? Fortfarande slappa efter all ledighet? Börjar några få ångest för att gå tillbaka till jobbet??
Själv har jag ju jobbat i prinicip varje dag under denna storhelgsperiod, så jag känner ingen skillnad. Men jag kan tänka mig att min kära lilla gris är så rastlös att det kliar i kroppen. Det är liiiite mindre tålamod och sura miner denna vecka än tidigare om vi säger så. Men på tisdag, då är det förskolan som gäller igen! :)Fisen har börjat mysa till med filt om kvällarna :) Och Daisy ligger som vanligt och vaktar på soffan.

Linköpingspel

Igårkväll kom mina svärisar för en mysig spelkväll. Aimee busade först i sitt rum som aldrig förr och sen fick hon ligga i sin farfars knä och dricka vällingen innan sängdags. När jag lagt henne i sin säng och sagt godnatt satte vi oss vuxna i köket med Linköpingsspelet och lite gott att dricka.

Kom i säng sent om man säger så, tyvärr inte som en vinnare... Inga förvånade ögonbryn? Inte? haha Okej då. Förstår er! Spelet var som monopol och kul att spela, även om jag själv inte är helt bra på spel som dessa. Tror att det kommer spelas igen i sommarstugan under semestern ;) Jag och svärmor vill nog ha lite revanch!

Idag är det en slappardag för mig och grisen, medan Jocke agerar flyttgubbe åt min mormor&morfar som flyttar idag. Får se om vi ska gå ner och kolla in nya lyan senare, med lite cupcakes.


Påsen och de vackra rosorna fick jag av min finfina svärmor&svärfar.
TACK!!! Love the bag ♥

Nya hyllan i hallen

Jag är supernöjd med vår nya hylla i hallen! Den passar perfekt :)Och nu behöver jag inte gnälla om drällandes plånböcker och annan skit, för det läggs i skålen högst upp när man kommer hem! Lovely ;)Hyllan heter LERBERG och är från IKEA. Vi har en likadan i badrummet, fast dubbelt så lång.

Krämper

Idag är jag hemma från jobbet. Har känt att "något varit på gång" i kroppen i nästan en vecka. Men jag kör på som vanligt eftersom att det inte bryter ut.... Men igårkväll/imorse klarade jag inte längre.
Fryser hela tiden, trött, utmattad, småfebrig och allmänt ont i kroppen. :(


Tar det lugnt hela dagen lång helt enkelt. Myser med min dotter och hoppas på att jag mår bättre med vila.Om ni är intresserade så finns det nu en ÅRSKRÖNIKA med mina bakverk 2010 på bakbloggen. Klicka på bilden för att komma dit :)

Trist

Vi lånade bil igår för att åka till IKEA och på kalas. Tyvärr hanns inte IKEA med, så vi fick låna bilen till idag! TACK!! Så nu ikväll har vi varit där.... eh... Vet inte om det var fel på mig, men kändes så jäkla trist! Utplockat, tråkigt dåligt med inspiration :/
Vi hade bestämt oss för att köpa två stycken LACK vägghyllor, vita - tror ni det fanns några? Nope. Varken långa eller korta. Får se om det kommer in några senare i år.

Kom iaf hem med ett par korgar till hallen, en LERBERGhylla till hallen, ett par ramar och en golvlampa till vardagsrummet. OCH det finns fortfarande pengar kvar på mitt presentkort :) SWEET


Nu vankas det snart rostade mackor och varm o'boy. Go kväll!
 
♥ Fisen en solig vinterdag vid ån ♥

110101

Svårt var det att skriva nya årets datum idag kan jag lova! haha (Skriver lite checklistor med datum på jobbet) Annars har dagen rullat på helt okej, men med en trötthet som inte är nådig mot mig. Så det fick bli att sova 1,5h efter jobbet.

Gårkvällen var mysig coh lugn. Vi orkade hålla oss vakna och uppe ända till halv tolv! ;) Sen försökte jag febrigt somna - svårt när det är fyrvärkerier nästintill ända in i sovrummet. haha

Imorgon vankas en tripp till IKEA, kalas för systersonen Kevin och fika hos svärisarna. NU - lite vin och mys med min älskade man ♥Nyårstalet höll Aimee iår(dock mycket gammal bild). Runt kvart i tolv vaknade fisen av kissig blöja och smällare. Skönt var det ändå att hon inte var rädd när det smällde massor. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu