Inte sova!

När jag jobbar natt går Aimee på förskolan under förmiddagen + äter lunch, så jag kan sova ut och orka vara mamma och människa resten av dagen tills det är dags att jobba igen.
När jag hämtar henne är hon nyäten och trött så ögonen går i kors, vilket gör att hon oftast somnar sött i vagnen på väg hem. Väl hemma plockar jag upp henne ur vagnen, klär av alla ytterkläder och lägger ner henne i hennes säng för att hon ska sova vidare.

OFTAST är det så ja....   ;)

Idag skulle hon inte somna i vagnen, hur tunga ögonlocken än var på henne. Men jag tänkte att hon kommer väl somna som en stock hemma sen istället... men icke!
Nu är hon upplockad och har fått en bajsblöja bytt. Kanske var det därför hon inte kunde somna. Men om jag känner min dotter rätt, så är det inte en kväll att se fram emot nu när hon inte sovit middag ;) Men det gör mig inget!

För de veckor jag jobbar natt ger mig hela dagar med min dotter att det nästan känns som att vara mammaledig igen. And I lööööv it!

Ciao




Finaste

Kommentarer
Postat av: Hella

Ja, jag har mina barn på dagis 15 timmar i veckan, 5 timmar 3 dagar i veckan och sen om jag jobbar får jag lägga till det, jag är ju arbetslös/ vikare. Då har man rätt till dagis men inte fulltid.

2011-03-17 @ 19:09:59
Postat av: Hella

Det är lugnt, vet man inte det så ser det ju lite konstigt ut såklart :)

2011-03-17 @ 20:11:55
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu