I mitt badrum

När jag fyllde år fick jag ett så himlans fint smyckersträd av min fina man. Jag har inte visat intresse för något sånt förut, men när vi var i Göteborg så såg jag ett på Åhlens och blev lite kär. Nu står den i badrummet och jag insåg snabbt när jag hängde upp de få smyckena jag äger - att det är typ bara silver, med lite inslag av blått. Jaja, kanske inte är någon guldmänniska(därför har vi stålringar som förlovningsringar).

För ett bra tag sen så rullade en liten "utmaning" hos bloggar runt om i Sverige, men då hakade jag aldrig på(bara för att inte hänga på för mycket trender... hahaha) Jag gör det nu istället, lite efter.
Så här ser det iaf ut i mitt(läs vårt i familjen Blohm-Stenberg) badrumsskåp. Och bredvid står det fina smyckesträdet och lite ljus för stämning vid uträttande av behov ;)



Notera Tampons For Free som ligger finfint i mitten av skåpet, redo vid varje månads lingonvecka. Fan vad det är bra med att få en liten kartong tamponger GRATIS varje månad! Helt sinnes ju egentligen. Men helt fantastiskt. :)

Ni ser kanske även att jo, jag äger en rakhyvel. Används då och då, trots min feminism i kropp och knopp. Ibland klarar jag inte av "pressen" och ibland har jag inte modet att gå emot det som ses som normen av hur man ska vara och se ut. Men detta är ju bara ibland.

Högst upp står all munhygien. Rutinerna;
1. tandtråd
2. borsta tänderna
3. munskölj
4. flourtablett





NU UTMANAR JAG ER. VAD HAR NI FÖR RUTINER I BADRUMMET? VAD FINNS I ERAT BADRUMSSKÅP?  


Kommentarer
Postat av: S-L

Tandkräm, barn o vuxen tandtråd munskölj ppiller herpesmedicin astmamedicin smink doftfria krämer en parfym min gamla vigselring

där - den nakna sanningen lol

2011-11-13 @ 08:51:55
Postat av: anette

nagellack, sminkväska, hundra Dior produkter och sambons rakgrejer

2011-11-13 @ 10:15:26
Postat av: Angelica

VAD KUL att ni delar med er :) :) :)

2011-11-14 @ 18:40:01
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-11-14 @ 20:31:21
Postat av: Madde

Haha, vad rolig du är :)

Fråga din man så kan han förklara varför jag omöjligt kan rada upp alla grejer...

Intressant är dock att eftersom jag reser mycket i mitt jobb ändå tycks klara mig på det lilla som går i handbagaget och det kan jag bjuda på:

Ögoncreme, ansiktscreme, schampo (hotellschampo är kass och balsam finns ju aldrig, duschcreme prioriteras bort och ersätts med schampo, body butter, deo och tandkräm.I undtagsfall kan även en mascara stoppas ned. Handcreme och lypsyl gömmer jag i handväskan och det brukar aldrig vara något problem :)

Kram

2011-11-14 @ 20:37:44
Postat av: Angelica

HAHAHA Jocke skakade på huvet och sa att om body shop skulle få slut på något i lager, skulle dom kunna komma hem till dig ;)

2011-11-16 @ 15:39:46
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu