MåleriMåleriMåleri

För mer än tre månader sen la vi in en beställning hos hyresvärden om att vi vill ha sovrum och vardagsrum omtapetserat.... Igår ringde dom och på måndag kommer dom! SWEET tänkte jag tills han undrade när vi gjort våra tapetval då många utgått ur sortimentet sen ett par månader tillbaka.
Hem och kolla upp, gissa om något av våra val utgått? ... såklart! Meeeen vi var där i eftermiddags och tog en annan som t.o.m. passade bättre med vår fondvägg i vardagsrummet :)

Efter tapetval så for vi till IKEA för mat och lite spaning av småplock. Aimee fick köpa en docka som ska vara kompis med hennes andra här hemma.
Sen åkte vi till MAXI och mötte upp resten av Linköpings befolkning. Nu har vi bänkat oss i soffan med massor av onyttigheter för att kolla på Idol. Det är fredag helt enkelt.


Imorgon ska jag fika med Jessica. Aimee ska gå på Mora Träsk med sin mormor & morfar. Jag ska på tjejfest på kvällen.
På söndag ska vi till Ekenäs för att gå på julmarknad. På eftermiddagen kommer V och hennes dotter D som går på Aimees förskola.
Någonstans här emellan måste vi verkligen skruva ner alla hyllor, tavlor, gardiner och plocka undan blommor, skrivbord, byrå, nattduksbord, mattor etc.... 




Whish you a happy evening


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu