Önskelista

Härromdagen frågade svärmor vad Aimee önskade sig i julklapp. Vi kunde direkt komma på några stycken, men bara ett par saker... Nu däremot så har jag kommit på massor av saker som behövs och lite som man vill ha. ;D
Det kommer säkert trilla in fler ösnkemål framöver, men här är några:

STEREO - Vi har ingenting, förutom datorn, att spela skivor i. Och Aimee frågar titt som tätt "Ja lyssna siik?", hållandes i Barnkammarbokens musikskiva i handen. Och det blir ju tyvärr en liten procedur att flytta in datorn till hennes rum, starta upp etc.
Därför önskar vi någon typ av skivspelare till Aimees rum.


DUPLO - vanliga duplobitar som vi alla i familjen kan bygga med. Idag har vi inte så mycket så det går liksom inte göra så mycket med bitarna. Men tillhörande gubbar, figurer och djur undanbedes vänligt men bestämt då det är mer gubbar än duplobitar vi har idag.


PÄRLOR & PÄRLPLATTA - På förskolan jobbar dom väldigt aktivt med finmotorik från tidig ålder. Och det har nu visat sig att Aimee inte bara tycker om plupparna, men även att pärla på pärlplattor och göra armband/halsband. Pysseltokigt med andra ord.


DINOSAURIER - Filmen Landet för Längesen och serien Dinoaurietåget är favoriter just nu. Så därför skulle något med dinosaurier uppskattas massor av Mimmi. Kanske några böcker, filmer, figurer att leka med, pussel etc.


KASSA-APPARAT - Minst två gånger om dagen får jag höra "hej då mamma. Nu jag handla glass." Barnet ska alltid iväg o handla något, så det vore ju kul om hon fick sig en såndära kassa-apparat. Jo, jag vet. Dom låter, men efter 2,5år kan jag väl ge vika för en liten pryl ;)

Vad önskar ni till jul?
Kommentarer
Postat av: Anna

Hihi Skorpan älskar dinosaurietåget med (fan va svårt det är att få bort signaturmelodin ur hjärnan;))

2011-11-17 @ 19:30:19
URL: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu