Besök och presenter!

Helgen har ju varit helt kanon med massor av besök från familjen och finfina presenter till det gipsade barnet. TACK till alla ni fina ♥


Nu sover hon, vår älskade guldklimp. Trött är bara förnamnet då det verkligen tar på hennes krafter att skoja, busa och skratta nu när kroppen samtidigt kämpar för att läka benet. Annars så är det liksom inget "fel" på henne och det känns bra.

Hon tar sig från en punkt till en annan också, hasar sig lite fram på rumpan ;) Det är som att ha en jättebebis hemma typ. Men det är ju jobbigt för henne också att inte kunna gå eller nå saker i sitt rum längre. Men det kommer gå alldeles utmärkt att vara hemma ett tag framöver.
Papper och telefonsamtal är fixade, nu väntar vi på diverse papper från sjukhuset och försäkringsbolaget bara.


Får se vad veckan har att erbjuda mer än ett besök på sjukhuset. Minst en gång ska vi hälsa på förskolan iaf! Det behövs att hon får träffa alla kompisar och jag tror det kan vara bra för dom att få träffa henne. Att vara borta 6 veckor från allt blir bara fel. Och eftersom att hon inte är sjuk så kan vi komma och hälsa på utan problem :)


Nu väntas soffhäng med min man.
God kväll på er alla!Bjuder på en bild från i torsdags. Älskar hennes små tår, ser likadant ut på andra och det har gjort så sen hon föddes. Ett litet karaktärsdrag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu