Vad är det frågan om?!?

Ett gäng ouppfostrade snorungar väljer att åka skidor offpist, där de inte får vara. Där lyckas de köra över ett björnide med en björnhona och hennes ungar. Honan väcks och blir uppretad, varpå hon far upp ur idet och sliter ner en av pojkarna i sitt bo. Här biter, river och ryter hon pojken tills han själ lyckas ta sig upp ut idet.


Honan kom inte tillbaka till idet efter fyra dygn så då beslutades det att ungarna skulle avlivas. Sagt och gjort! Nu finns inga ungar kvar och hona lär dom väl skjuta för att hon skadade "en stackars oskyldig pojke".



JAG BLIR RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAD!!
Brist på empati för djurlivet i vår land..... Hur i helvete kan man ens tänka tanken att lägga skuld på ett djur som försvarar sitt bo och ungar?!?!

Kom och tänka på en händelse i Afrika för några år sedan....
Människor behövde mer plats i sitt land, flyttar därför på några djur(bla elefanter) och stänger in dom i ett naturreservat.
Sen behöver människorna flytta på dig igen, så de flyttar in naturreservatet(idioter) - där blir dom ihjältrampade av elefanthjorden när de låg o sov en natt. Och då ska vi i resten av världen lida med de "stackars oskyldiga människorna" som bara låg o sov!!!!!


SNÄLLA! Vart fan är människors jävla intelligens och omtanke för jorden vi lever på. Vart är respekten för det levande i vår värld?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu