Aimees utveckling

Inte nog med att ungen pratar mer än ofta, hon har ett minspel som jag sett få bebisar ha. Och som min mormor sa igår när vi var ute och käkade; "Hon ser ju mer ut som en liten människa, än en bebis". Tror även hennes TantAmanda sagt det... haha

Vi fick ju beröm av bvcsköterskan att Aimee har en förmåga att ta in ett helt rum när hon kommer in. Det ska tittas på och registreras allt. Och när hon ser på människor tittar hon noga för att sen ge dom ett dunderleende. Och det känns bra. Att hon inte blir rädd för folk;)  

                                        

Det här med motoriken hade ju stannat upp lite iochmed andra utvecklingar, men nu börjar det rulla på i snabb fart! Fötterna har hon hittat med glädje och rulla runt har hon börjat med igen!! (gjorde det några gånger runt 3mån men slutade sen) Och när man ligger på mage kan man snurra så att huvet pekar åt ett annat håll när mamma vänder ryggen till. Leken Tittut har hon börjat fatta och tycka är kul. 

                                          

Matglad är hon också.
Än så länge är det bara den där Palsternackan som inte varit god enligt henne. Ärtor, Morot, Potatis, Blomkål, Gröt och Banan är vad hon äter än så länge, där banan är favorit helt klart.


(jag fick plocka bort hennes platta/bordsskiva då gröten var som ett hav på den)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu