Att tro det ska bli som förr...

Down Memorylane och skapar sig en ångest över att det inte är som det en gång varit. Det där pirret i magen, rodnande kinder, trevande fingrar och händer. Utforskandet, lära känna varandra, sakta skapa tillit, träffa släkt och vänner, planera en framtid....

Och så sitter man två år senare med en löjligt fin dotter på 5månader och undrar varför man inte kan hitta tillbaka till det gamla. Men det går ju inte. Vi är ju inte som förr. Vi är inte den vi var för två år sen, med eller utan barn. Med eller utan jobb, hus, hund eller sambo. Vi utvecklas, förändras, mognar, växer upp och formas om oss för varje dag som går.

Vi lär oss något nytt, läser en bok, gå en ny promenadsrunda, byter jobb, flyttar, tar examen.... Vi får barn.

Jag och min älskade man ska inte hitta tillbaka till det gamla - vi ska hitta oss idag. Finna den lyckan i det nya förhållande som vi har nu, som föräldrar och förebilder.
Kommentarer
Postat av: Hella

Bra skrivet :) Precis som det är, så där tänker jag med!

Vi kan inte hitta tillbax till det som var, även om man saknar det ibland, För vi är inte samma personer längre.

Och det kan vara svårt att hitta varandra igen efter man fått barn, livet förändras ju så mycke, men vi lyckades (det tog ett tag) ;) Det var svåra tider för oss där ett tag, men vi kämpade och nu är vi starkare än någonsin och nu vet vi precis vart vi har varandra! Som det ska vara! ;)

2009-12-06 @ 12:25:55
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu