Låt inte dina föräldrars förflutna styra din framtid!

Vi har haft The Hills maraton ett par dagar nu... Så har vi sett Säsång 5 och väntar nu ivrigt på 6 som börjar i slutet av april!
Men till saken... Det är väl typiskt amerikanskt, men kan ändå inte sluta tänka lite på hur det resoneras i programmet.


Idag när vi sågs sista avsnittet säger en av tjejerna att hon är jätterätt för att bli sårad och därför vill hon inte binda sig med någon. Sen tar hon upp att en av anledningarna är att hennes föräldrar är skilda.

Jag kan inte låta bli att tycka lite synd om henne.... att låta sina föräldrars olycka/otur i kärlek ska hålla henne tillbaka. Att hennes föräldrars val i livet ska bestämma hurvida hon kan bli lycklig eller inte.
Jag är själv inget skilsmässobarn och vet inte hur det är eller hur det känns. Men jag har operfekta föräldrar. (ingen här på jorden är ju perfekt) Och jag tänker då inte låta deras div felsteg i livet/olyckor/misstag bestämma över mig och mitt liv.

Jag tänker inte heller låta deras ekonomi, affärsliv, barn, föräldrar eller boende styra min framtid. Bara för att mina föräldrar bor i hus på landet med fyra barn och flertalet husdjur betyder inte det att jag kommer göra det sen. Jag kommer antagligen bara ha ett barn och bor helst i lägenhet, och vår katt Daisy räcker som husdjur.


Det är klart att man kan vara rädd för att göra "samma misstag" som ens föräldrar(det är jag med ibland), jag menar bara att jag blir ledsen av att höra när någon låter det gå så långt att man inte tillåter sig själv bestämma över sin lycka.
Att men lever sitt liv så som det förväntas - just för att man har en viss typ av bakgrund.


Lev för din framtid, inte i ditt förflutna!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu