Vill inte packa!!

Jag känner verkligen inte för att packa mera! Vill sova och vakna upp i nya lägenheten ;) Känns dessutom jobbigt att inte vara med när själva flytten är, då min gammelfarfar John gick bort för ett par veckor sen och det är begravning samma dag som flytten. :(

Det är mycket nu, svårt att kanalisera sina känslor på rätt saker. Jobbar hårt nu! Det kommer bli bra.


Igår hade vi en underbar dag, så kanske lite därför man känner sig seg och trött idag! Jessica & Petter var här på fika på fm, när dom gått åt vi lunch och fixade lite smått.

Sen kom Rebecca & Zebastian för att fika dom med. Efter fika och bad för Aimee då hon åt ca tre ballerinakex(läs åt hälften och smetade resten över hela kroppen), så tog vi bussen ner på stan. Käkade middag med min mormor&morfar på LaScala. Inte världens bästa mat, men helt ok.

Efter middag och efterrätt gick vi upp till tivolit! Aimee fick tre gosedjur och vi vuxna vann oss 2 små chokladkakor :) Sen kollade vi på Amanda Jensen - I LOVE HER!! Så bra. Aimee showade för några andra festival deltagare genom att skratta, dansa och klappa händer.

 
 
 

Efteråt strosade vi runt på tivolit, kollade in Domkyrkoparkens utbud och hamnade till sist på Mocca för en fika innan hemgång!

TACK ÄLSKADE SYSKON FÖR EN RIKTIGT KUL LÖRDAG! ♥
Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Väl spenderad lördag måste jag verkligen erkänna! Skulle jag väldigt gärna göra om nån gång när allt är i ordning i nya lägenheten!

Älskar dig massor! <3

2010-09-03 @ 21:17:41
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu