Under 70

Fan va najs... då är jag iaf under 70kg, 68,5 väger jag nu.... Det känns lite närmare målet då man inte ens har 10kg att gå ner. Mindre än 10 är liksom någonting att ta på. När man var uppe på 20-25kg för mycket - Då var det så mycket att man inte visste hur man skulle greppa.


Hur som helst. Det är skönt att man ändå fortfarande går nedåt, även om det äts chips, fetare såser, dricks vin och liknande. För bantar det gör jag verkligen inte! haha
Sen handlar det ju inte bara om vikten. Ser ju fortfarande ut som värsta fettot! Men det är träning som gäller och förhoppningsvis en bröstförminskning. 

Känner du någon som genomgått en bröstförminskning? Vet du något om det? Har läst på massvis, men kan nog inte veta för mycket om ämnet :)



Snart är det jobb igen. En ledig dag fick jag, men det var full rulle hela dagen att det inte riktigt känns i kroppen att det var ledigt igår. Så idag har det inte blivit mycket gjort :)
Imorgon ska vi ner på stan för att köpa present, fika med min syster som lämnar landet i en månad för sommarjobb i Frankrike, äta mat och kanske köpa lite bakrelaterade saker. Sen jobba igen.
Söndag är jag ledig och då är det kalas för Maxis. Kvällen bjuder på fika med Anna & Fredrik innan dom tar med sig vår soffa hem, bra när man har vänner som köper saker av en.
Måndag och tisdag är det nattjobb igen. SEN är det riktigt ledigt för min del. Vi flyr ut på landet till svärisarna och stannar där i fyra dagar. skönt skönt skönt.
Kommentarer
Postat av: anette

en bekant till mig har förminskat brösten, läkaren bad henne gå ner 10kg innan operationen. Sen tog dom bort 4kg, allt som allt. Hon är fortfarande storbystad men det ser bättre ut och ryggproblemen har minskat. Kan ju meddela att hennes operation var gratis eftersom hon hade ständigt ont i ryggen.

2010-07-16 @ 17:22:52
Postat av: Angelica

Anette

Ja, jag hörde om en liknande situation i våras... så då bestämde jag mig för att innan jag kontaktade VC eller liknande skulle jag själv gå ner 10kg eftersom att jag var överviktig. Nu när det är mindre än 10kg kvar och jag endast har ett bmi på 26 hoppas jag på att få operationen betald av landstinget - jag har ryggont, problem med hållning, svårt att finna bra bh och sportbh = kan inte träna 100% med löpning/joggning, hopp och annat. :(



Vad skönt det måste vara för din bekant!! Glad för hennes skull. och hoppas på samma för mig :)

2010-07-16 @ 20:05:03
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: Majja

Hej.

Tack så mycket. Ja, det blev en liten Vilma tillslut. Men det va inte lätt o bestämma sig ;)

Jodå, vi börjar väl komma in i vardagen sakta men säkert...Dagarna går så ruskigt fort bara. Man går upp och helt plötsligt ska man gå och lägga sig igen ...haha

Hur har ni det i sommarvärmen?

Kram

2010-07-17 @ 20:20:37
URL: http://www.majjabajja.blogg,se
Postat av: Catarina

Härligt jobbat. Vad duktig du är.



En vacker dag vill jag också operera brösten.

Förminska dom alltså.

Men dessvärre får nog jag betala den själv.

2010-07-18 @ 11:08:01
URL: http://catarinasjoqvist.blogg.se/
Postat av: anette

tänkte bara tipsa om en sida jag just upptäckt.



bagarenochkocken.se



vet inte om dom har så mycket "baksaker" men men...

du kan ju kolla in den

2010-07-20 @ 13:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu