För tjock för sitt jobb?

Idag på aftonbladet.se kan vi läsa om Zara som känner sig förnedrad och diskriminerad av en chef som kallade henne för "för tjock för att jobba på deras uteservering". Nu är det ju svårt att se HUR tjock/stor hon är på bilden eller hur uteserveringen ser ut(som inte ens är med i bild).

MEN jag måste tyvärr hålla med chefen. Jag själv är tjock och har fan väldigt svårt att komma mellan vissa stolar i caféer och restauranger, men framförallt uteserveringar som alltid har fler bord&stolar än vad det får plats. Så det är ju jättetrångt!
Ska du dessutom då servera och hålla tallrikar, fat, flaskor och liknande - ja då kan det bli problem.
däremot var det onödigt att säga åt denna zara att hon inte skulle orka springa i trapporna när hon jobbade eftersom att det vet han ingenting om. Dålig kondition sitter inte bara kroppens storlek.

Det är inte bara inom den branschen utan även inom andra också! På mitt jobb är det väldigt trångt i vissa utrymmen på tågen, ex toaletterna på dubbeldäckartågen. Där är det jobbigt att både vara tjock och lång kan jag lova.


Vad tycker du?
Är kroppsstorleken viktig i vissa jobb?

Kommentarer
Postat av: Hella

Tårtan är bokad sen länge tyvärr, Svärmors kompis har en sånn butik så vi får den lite billigare, Budgeten är allt ;) Hihi.. Men ska ha dej i åtanke nästa gång man letar till fest :) grattis till lägenheten föressten. Kul. Hoppas ni kommer trivas. Ibland får man köra nack o fördelar :) kram

2010-06-03 @ 13:42:07
URL: http://hellagirl86.blogg.se/
Postat av: Hella

Nää inte långt kvar nu inte.. det 25 gifter vi oss! Midsommarafton!

Så nu är det sista stressen.! Haha!

2010-06-04 @ 11:18:27
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu