Kräsen

Nu när vår hyresvärd "kastar ut oss" så har vi lagt intresseanmälan på två lägenheter. Dessa har vi nu också fått erbjudande på! Bra och tjoho vad glada vi blev!
Och nu är vi lite nere igen.... Den ena skulle vi kolla på imorgon, men gick förbi utanför nyss och det ser fördjävligt ut. Inget vi vill ha.

Den andra - har vi precis varit och kollat på. Den känns ju mycket bra! Bra planlösning, fint vitt kök med bra kyl&frys, kaklat badrum med en tvättmaskin, sovrummen är lagom stora och det är en stor och fin balkong, fin & stor hall.
MEN den är inte riktigt på våning 1 av 3, det är ju fasen två halvtrappor upp till den våningen = vagnen får stanna i trapphuset och Hyran är lite högre än vad vi har idag.

Vi ska fundera och tänka efter.
Kommentarer
Postat av: Lisa

Stirra er inte blinda på det där med att det inte finns hiss. Amiee är snart så pass stor att hon med lite hjälp kan ta sig själv upp och ner för trapporna. Klarade vi två hela trappor i Ehk när Melle var nyfödd så klarar ni lilltjejen nu när hon börjar bli stor ;-)



Kramar!

2010-05-31 @ 21:01:19
URL: http://lafamila.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tänkte precis skriva samma sak som Lisa.

Aimee lär ju snart kunna gå själv den stora fisen :)

Har ni tur kanske det finns barnvagnsförråd i källaren? Det hade vi i vårat gamla hus, även om vi aldrig använde det utan hade vagnen i lägenheten istället.

2010-06-01 @ 08:25:14
URL: http://familjenbroome.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänkt på att en vagn inte får förvaras i trapphus, det är emot brandskyddsreglerna. I Linköping är dom hårda på det.



Men annars så borde det inte vara ngr problem, vi har en trappa upp nu och det har aldrig känt som ett problem. Varken att ta med vagnen upp eller när vagnen inte varit med.

2010-06-01 @ 13:43:21
Postat av: Angelica

Anonym

Jag känner många som har sina vagnar i just trapphuset eftersom att det är många trappor upp och/eller att de inte har plats i sin lägenhet med just vagnar.



Ska kolla upp vad min hyresvärd säger om det, men det finns ju olika trappuppgångar också och detta trapphus är väldigt stort vid entrén likaså det jag bor i idag.



2010-06-01 @ 15:11:17
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu