Låt barnen vara för fan!

Nu tänker jag tammefan inte försköna denna gång. Pang på rödbetan och IN YOUR FACE! För om du som förälder inte fattar vad fan du ställer till med när du sexualiserar dina barn så är du inte lämpad att vara förälder. Faktiskt.


Det är inte normalt att klä ett barn i kläder och låta dom "agera" som en jävla hora.
Det är inte okej att låta sina döttrar eller söner heller för den delen, ha kläder som assossieras till porr, sexighet, flörtighet eller uppmanar till sexuella komplimanger/handlingar.



Det är vi vuxna. Det är vi föräldrar som bär ansvaret! Skärp för fan till er och ta det ansvaret. Ge dom inte verktygen och låt dom inte se på filmer eller liknande som kan ge dom tips om hur de ska "förföra" pojkarna med sina korta kjolar eller röda läppar. Lär för i helvete barnen att det är skillnad på vuxna och barn = JO, mamma & pappa kan ha vissa kläder på sig, äta viss mat, dricka viss dryck samt ha smink/hårprodukter etc men inte att barnet har det!





Anledning till min upprördhet idag? 

Ja dessa bilder här nedan, dessa kläder är överdrivet. Men vi har kläder som inte är långt ifrån även här i Sverige. Vi klär våra barn i vuxenliknande kläder, ger dom uppmuntrande komplimanger om deras utseenden och sen tycker vi det är konstigt att dom växer upp med stora behov av att ses som snygga, bantar ner sig för att ses som vackra eller liknande.
Barn ska inte vicka på rumpan och vifta med ögonfransarna alá Burlesk.....

New French Lingerie Line Jours Après Lunes Is for Girls Ages Four Through 12–Cute or Crossing the Line?






Kommentarer
Postat av: svärmor

HU!

2011-08-18 @ 19:18:46
Postat av: Sandra, mamma till thea

Fast de där är ju extremt överdrivet. Ingen unge ska väl visa sig så i en solstol på bild. Inte min i alla fall. De bör väl inte ens vuxna göra offentligt.

2011-08-18 @ 22:38:19
URL: http://sallbelal.blogg.se/sallbe
Postat av: Angelicar

Sandra Som jag skrev i inlägget. Dessa bilder är lite utöver det normala, men konceptet är inte långt ifrån Sveriges "mode" för barn. :(



Ett litet tillägg angående artikeln som jag länkade till; Den har fått komentarer som "Wow she's HOT!" och liknande till bilderna på dessa barn. Som om det vore helt normalt att sexualisera barn på det viset.

Hade bilder som dessa hittats i en privatpersons dator hade denne åkt dit för brott mot barnporrlagen på två sekunder...

2011-08-19 @ 09:44:07
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu