Toys for Aimee

 
Läragå-vagnen anävdes som dockvagn ända fram till jul, då fick hon en riktig i julklapp. :) Men eftersom att det är många som vill åka med så används läragå-vagnen fortfarande flititgt. 




Denna hund har små insydda knappar i tassar, öron, nos och mage. Den sjunger och pratar och skrattar.
Och favoritsången i den är "huvud axlar knä och tå" och "imse vimse spindel"!

 
En spis med diskho, som vi köpte för nästan halva priset! Din fina och fortfarande oanvända disktrasan fick grisen när hon fortfarande låg i magen faktiskt.
Ballongerna blåste vi upp och kastade in i rummet i mitten av november.... kan vara de bästa ballongerna någonsing! "BONG!" säger hon och kastar sig efter dom

 
I Aimees hylla(som vi från början hade som skötbord) står det på övre hyllan; böcker, stapelbara och färgglada burkar, pussel, korg med små gubbar och djur.
Och på undre hyllan; Låda med små plastsaker i form av mat och frukt, bilarna, tillbehör till spisen och det mysiga bowlingsetet med djur som käglor.



 
En av de populäraste leksakerna är fortfarande Lådan från Micki med klossar!
I den gigantiska muffinsformen, som hon fick i ettårspresent, finns alla mjukisdjur, filtar och annat smått&gott :)

 

Av dessa leksaker har vi själva köpt, Mickilådan, bowlingsetet och spisen. Samt ett par av kramdjuren. Vi är inte såna som spenderar en förmögenhet(som vi inte har) på leksaker. Kanske därför hon inte har så mycket. Hon har ju bara haft en födelsedag och två julaftonar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu