Helgen som gått

Denna helg har varit underbar på alla sätt och vis. Ingen stress och press, vi har bara njutit av livet och vad det haft att erbjuda oss :)
Fredagen var lugn för mig och grisen som myste med chips och film medan pappaJocke festade i Eskilstuna med jobbet och Björnstammen(yepp, jag är avis på att jag missade det).
Lördagen började med bus och mys i parken i J-lund för mig och grisen. Solen strålade och vi testade en av de nybyggda klätterställningarna/rutchkanorna som fick MVG. Det kommer ju bli en kanonsommar när vi går ner till parken! Sen kom Jocke ner med Vienetta som vi mumsade på tillsammans med finaste Jenny & Joline som dök upp :)
Efter leken for vi ner till stan och shoppade lite för att åka vidare till svärisarna för fika. Kvällen avslutade vi med lite vin och snacks framför Gladiatorerna och roliga program på 3:an.

Älskar att solen kommer fram nu då bilderna blir så jsukt mycket bättre. Ingen av dessa bilder har jag redigerat öht, utan är i orginal :)









Idag har vi snusat på sötaste bebisen Hilda! Damn vad underbar hon är! Som en liten dröm ♥ 
Tiden läker alla sår säger man, och i mitt fall efter förlossning och jobbigt bebistid med Aimee så stämmer det. Numer går det alldeles utmärkt att gosa med bebis utan att må dåligt av mina egna minnen. Skönt också att jag kan gosa bebis utan att känna vilja av att ha en till ;)
Sen har vi varit på IKEA och städat här hemma. Lite lagom småbarnsfamilj-svensson-liv som de flesta kör på en söndag kan jag tänka mig.



Jag hoppas att ni har haft en minst lika bra helg som vi har!
Nu avslutar vi denna med bullar och kaffe medan barnet sover gott.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu