Lonely fridaynight

Nu ska jag krypa ner i den stora tomma sängen. Älsklingen är i Eskilstuna på galaj med jobbet, så ikväll har jag och grisen bara myst.
Kvällen avslutades med att hon bajsade på pottan och stolt visade upp sin laddning :) Hahaha Får se hur det går att bli helt blöjfri sen. Det ska ta ett tag, men är säker på att det kommer gå bra då vi kör i hennes takt på hennes villkor.


Imorgon är schemat nästan helt tomt, så vi får se vad som kan ske. Borde egentligen ta tag i vårstädningen av vårt hem, men det är inget jag tänker prioritera om vädret är fint. Nej då hämtar vi upp Aimees cykel och drar ner till parken där de bygger mycket nytt och fint för barnen.
Längtar så otroligt mycket till sommar och semester nu.... Att gå ner och mysa i parken, plaskis, sommarstugan, grilla åååå Första sommaren som vi alla tre kommer vara lediga tillsammans ordentligt. Mycket Nice!



Vi har redan smygstartat med jordgubbar, Aimees favoriter och det finns inget stopp i henne. Här med hårspännen i håret och jordgubbsrester runt munnen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu