Kniven mot strupen

Jag blir fan mörkrädd när jag ser på programmet Kniven mot strupen. HUR TÄNKTE DOM EGENTLIGEN?? Att ta flera hundra kronor betalt för skit. Färdig potatisgratäng som jag själv kan köpa för en tjuga nere på ica eller frostskadad fisk som inte ens har plast om sig i frysen...
Inte OK! Inte hållbart! Inte ätbart!  Jag vill för i helvete äta färsk mat, som är på riktigt tillagad av en bra kock som tycker om maten h*n lagar. Inte nåt jävla pucko som inte är intresserad av mat, inte smakar av sin mat eller bryr sig.



Nej, detta får mig att inte vilja gå ut och äta på restaurang längre! Jag hoppas verkligen att Kocken Alexander Nilson tar tag i situationen och åker till alla restauranger i landet.
Inte OK! Inte hållbart! Inte ätbart!



Vad tycker du?
Har du sett programmet och vad anser du om hur vissa kök hanterar, tillagar och använder sin mat?
Kommentarer
Postat av: Malin

Såg förra veckans program. Fruktansvärt. Nu äter jag aldrig på resturang och efter att ha sett bara ett avsnitt tror jag Inte jag vill göra de heller.

2010-01-22 @ 04:40:49
URL: http://mulllis.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

"Det man inte vet/ser mår man inte dåligt av"..men jag "råkade" se förra veckans avsnitt o efter det VET man ju o det räcker för att man ska stanna hemma o äta sin egen mat!



Ny dundertävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_22.html



..med chans att vinna presentkort från en underbar smyckesbutik :)



Kram

2010-01-22 @ 12:39:18
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: jenny

haha han var ju i avesta igår... jag var ju tvungen att titta eftersom jag är därifrån!! (skäms) över de!!!haha.. men jag tycker att trapper bar var jätte bra innan dom nya ägarna!! dom hade skit mycket folk förut och de var jätte mycket folk på nattklubben men de har helt dött ut.. jag tycker att dom som har de nu ska säjla. för de är fortfarande skit där.. kockarna kan inte.. som du kanske såg igår!! jaja KRAM

2010-01-22 @ 14:50:54
URL: http://plastros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu